Kayapınar Belediyesinden Basket Şöleni

Kayapınar Belediyesi'nin her yıl düzenlediği Sokak Basketbolu Turnuvası’nın 6’ıncısı açılış maçlarıyla başladı. Bu yılki turnuvaya 240 sporcu katılıyor.

Kayapınar Belediyesinden Basket Şöleni

16’SI KADIN 60 TAKIM KATILIYOR

Sokak Basketbolu Turnuvası, Kayapınar Belediyesi  semt sahasında açılış maçlarıyla başladı. Açılışa Kayapınar Belediyesi Başkan Yardımcıları Aynur Yılmaz, İhsan Avcı, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Kardaş, sporcular ve velileri katıldı.

Altıncısı yapılan sokak basketbol turnuvasına 16'sı kadın olmak üzere 60 takım katılıyor. Bir hafta sürecek turnuvada oynanacak maçlar sonucu dereceye giren takımlara ödüller verilecek. Turnuvaya katılan tüm sporcuların spor malzemeleri belediye tarafından karşılandı.

AVCI’DAN TESİS AÇIKLAMASI

Başkan Yardımcısı İhsan Avcı,“ Bir hafta sürecek sokak basketboluna katılacak geleceğimiz olan gençlerimizin sosyal dayanışma, dostluk ve kardeşlik duygularının artırılması anlamında güzel bir birliktelik olacaktır. Tamamlanmak üzere olan spor tesisimiz faaliyete geçmesiyle bu semt sahalarımızda yaptığımız son sokak turnuvası olacaktır. İnşaatı tamamlanmak üzere olan spor tesisimizde   daha iyi şartlarda ve farklı sportif aktiviteleri yapma imkânı olacaktır. “ şeklinde konuştu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2013, 02:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER