KAYAPINAR BELEDİYESPOR, U-15 İLE U-17 TAKIMLARI LİGE HAZIRLAR

Kayapınar Belediyespor Kulübü geçen sezonun lig şampiyonları U15,U17 ve süper amatör futbol takımları ay sonunda başlayacaklar lig öncesi çalışmalarını sürdürüyor.

KAYAPINAR BELEDİYESPOR, U-15 İLE U-17 TAKIMLARI LİGE HAZIRLAR
 Sporun birçok dalında kadın ve erkek takımlarıyla profesyonel ve amatör guruplarla spor faaliyetlerini sürdüren Kayapınar Belediyespor Kulübü sporcuları yeni sezon çalışmalarını sürdürüyor. Geçen sezon guruplarında şampiyon olan U15,U17 ve ligi ikinci sırada bitiren süper amatör futbol takımları yeni sezon çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kayapınar Belediyesi Amed Spor Kompleksi’nde çalışmalarını sürdüren takımların lig öncesi hazırlıkları konusunda açıklama yapan Futbol Şube Sorumlusu Ayhan Aytin, “ Sporun her dalında yetenekli gençlerimize imkân sunmak ve bu yeteneklerini daha çok geliştirmek için belediye ve kulüp olarak büyük bir çaba içindeyiz. Birçok spor dalında büyük başarılar elde ettik. Geçen yıl U14 ve 16 futbol takımlarımız guruplarında şampiyon oldular. 

Bu yıl bir üst yaş gurubunda mücadele edecekler. Aynı şekilde ikinci olan süper amatör takımımız bu ayın sonunda başlayacak ligde mücadele etmek için çalışmalarını yürütüyorlar. Geçen yıl şampiyon olan takımlarımızdan birçok futbolcumuz üst liglerdeki takımlara transfer oldular.  Bu yılda aynı başarılarını bekliyoruz. Sporun kalitesini ve kişilik gelişimini geliştirmek bizim için önceliktir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2015, 20:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER