KAYMAKAMIN KÖY ZİYARETLERİ MUTLU EDİYOR.ÇOCUKLARA SPOR MALZEMESİ

Çınar İlçe Kaymakamı Selami Kaya köy ziyaretlerine devam ederken, gittiği köylerde çocuklara ve öğrencilere spor malzemesi dağıtarak çocukların yüzünü güldürüyor.

KAYMAKAMIN KÖY ZİYARETLERİ MUTLU EDİYOR.ÇOCUKLARA SPOR MALZEMESİ
 Çınar İlçe Kaymakamı Selami Kaya köy ziyaretlerine devam ederken, gittiği köylerde  çocuklara ve öğrencilere spor malzemesi dağıtarak çocukların yüzünü güldürüyor.

Köyün ihtiyaçları karşılanması konusunda gerekli talimatları veren Kaymakam Kaya, özellikle köy okullarının sağlıklı spor yapabilmeler için malzeme yardımında bulunarak dikkatleri çekiyor. Bazı köy okullarında spor alanlarının olmadığını ya da yetersiz olduğunu tespit eden Kaya,gerekli çalışmaların yapılması için ilgililere talimat veriyor.

‘HER ZAMAN VATANDAŞIN HİZMETİNDEYİZ’

Kaymakam Kaya,bu haftaki ziyaret turunda  Selami Kaya Yıllarca ve Bulutçeker  köylerinin okullarına spor malzemesi yardımında bulundu.Çocuklarla yakından ilgilenen Kaya, dezavantajlı konumda olan kırsal kesimlerdeki çocukların spor yapabilmesi için devletin imkanlarıyla katkı sunmaya devam edeceklerini söyledi.Kaya,”Bu çocuklar bizim çocuklarımız.Çoğunun spor yapma imkanı yok. Devlet olarak onlar için varız.Devletimizin imkanlarını vatandaşlarımız için seferber etmeye devam edeceğiz” dedi.

MUHTARLAR VE OKUL YÖNETİCİLERİNDEN TEŞEKKÜR

Kaymakam Kaya’nın ziyaret ettiği köylerde vatandaşlarla yakından ilgilenmesi ve sorunlarının çözümü için çaba harcaması mutlu ediyor. Köy muhtarları ve okul yöneticileri,kullara gönderilen spor malzemeleri ve spor alanlarının yapılacak olmasından dolayı muhtar ve okul idarecileri Kaymakam Selami Kaya’ya ve yetkililere teşekkür etti.

Spor malzemelerine kavuşmanın sevincini yaşayan çocuklar ise kaymakam Kaya ile hatıra resimleri çekti.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2017, 15:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER