Keleş İle Yollar Ayrıldı

Spor Toto 2.Lig, Kırmızı Grup’ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da devre arasında ayrılan futbolcular arasına İbrahim Keleş de katıldı.2 sezon önce Diyarbakır ekibine transfer olan 25 yaşındaki futbolcu, 3. Lig 1....

Keleş İle Yollar Ayrıldı
Spor Toto 2.Lig, Kırmızı Grup’ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da devre arasında ayrılan futbolcular arasına İbrahim Keleş de katıldı.

2 sezon önce Diyarbakır ekibine transfer olan 25 yaşındaki futbolcu, 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Akçaabat Futbol Kulübü’ne sezon sonuna kadar kiralandı. Ara transferde Abdullah Çetin, Barış Ataş, Mesut Özkalkan, Sadat Şahin ve Zeki Gündoğdu’yu renklerine bağlayan Büyükşehir Belediyespor, daha önce Erhan Yıldırım, Bülent Kalecikli ve Sercan Özdem’le yollarını ayırmıştı.

İKİNCİ YARIDAKİ İLK RAKİP İSKENDERUN

Bu arada Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, ikinci yarıdaki ilk maçında yarın kendi sahasında İskenderun Demirçelikspor’la karşılaşacak. İlk yarının son 7 haftasında yenilgi almadan 6 galibiyet ve 1 beraberlikle 19 puan toplayan Yeşil-Kırmızılı takım, küme düşme hattına yakın olan rakibini yenerek ikinci yarıya da galibiyetle başlamak istiyor. Seyrantepe tesislerinde saat 13.30’da başlayacak maçı Erzurum bölgesi hakemi Ercan Hellaç yönetecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER