KILAVUZ MÜJDEYİ VERDİ! MAYIS’TA TAMAM!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Metin Kılavuz, sitemizin Genel Yayın Yönetmeni Yılmaz Bay’ın hazırlayıp sunduğu Spor Extra programında merak edilen soruları yanıtladı.

KILAVUZ MÜJDEYİ VERDİ! MAYIS’TA TAMAM!
Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Metin Kılavuz, sitemizin Genel Yayın Yönetmeni Yılmaz Bay’ın hazırlayıp sunduğu Spor Extra programında merak edilen soruları yanıtladı.

Taraftarlarında yoğun ilgi gösterdiği, sosyal medya ve smsler ile katıldığı programda Kılavuz, takımın isminin değişeceğinin müjdesini verdi.

İşte Kılavuz’un söylediklerinden haberyirmibir.com ‘un derledikleri;

“ Her zaman halkın sesine kulak veren anlayışı benimsediğimiz için bu düşüncede de halkın isteğini yapacağız. Bizim için halkımızın talep ve istekleri önemlidir. Ve bu istekler cevap bulacaktır. Mayıs ayı içerisinde Türkiye Futbol Federasyonu’na gerekli girişimleri yaparak isim değişikliği ile ilgili süreci neticelendireceğiz. Renk ve logo konusunda da açık kapı bırakıyoruz. Gelen her öneriyi değerlendireceğiz. Diyarbakırspor’un öncelikle bizde ki yerinin farklı ve anlamlı olduğunu belirtelim. Kentimizin en önemli marka değeri Diyarbakırspor’dur. Biz yeni bir marka arayışı peşinde değiliz. Diyarbakır ismini daha da yukarılara taşımak için elimizden geleni yapacağız. Diyarbakırspor’un boşluğunu doldurmaya çalışacağız. Özellikle kurumsal yapımızı sağlam tutarak Diyarbakır ismini daha da yukarılara taşıyacağız. Bunu sporumuzun tüm unsurları ile konuşup, tartışıp kısa sürede sonuçlandıracağız “ dedi.

Halkın sesine kulak verdiklerini belirten Kılavuz’a ise Diyarbakırlılar programda yoğun bir ilgi göstererek kulübün adının Diyarbekirspor, renklerinin ise yeşil – kırmızı olmasını istediklerini belirtti. Gelen 244 mesaj sanki ağız birliği etmişçesine Diyarbekirspor ismi ve yeşil – kırmızılı rengi isterken, sosyal medyadan da bir çok taraftarımız bu isim ve renk konusunda fikir birliğine vardı.
Programın sunucusu Yılmaz Bay’ın sorduğu yeni sezon hedefleriniz neler sorusuna ise Kılavuz;” Öncelikle bir bütçe planlaması yapacağız. Ondan sonra PTT 1. Lig hedefimize doğru yola koyulacağız. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Bizim için başarı kadar istikrar da önemlidir. Bu yüzden istikrarı da yakalamaya çalışacağız. Değerli hocamız Turhan Özyazanlar ile devam edeceğiz. Spor Taban Birlikleri, Sivil Toplum Örgütleri ve Gazeteciler tarafından kulübümüze birşeyler katabilecek olanları delege yapmak istiyoruz. Kalıcı gelir konusunda da çalışmalarımızı arttıracağız. Bazı otoparkların gelirini Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’a bağladık. Bu gelirleri fazlalaştırmak için çalışacağız. Bu vesile ile  bütçemizi daha sağlam temeller üzerine oturtacağız. Tesis konusuna gelince öncelikle tesisimizin biteceğinin müjdesini vermek istiyorum. Eylül ayında tamamlayacağımız tesisimiz halkımızın hizmetine girecek. Ayrıca gelecek sezon seyirci sıkıntısı yaşamamak için 5 Bin kişilik ek tribün plan ve projesini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne gönderdik. Bu tribünüde sezon başına yetiştirmeye çalışacağız” dedi.

Y.UMUT KARDAŞ

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2013, 02:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER