KOCA KENTTE SADECE İKİ OTOBÜS

Darıca Gençlerbirliği maçına gitmek isteyen Diyarbekirspor’lu taraftarlara Kayapınar Belediyesi ve Diyarbakır Ticaret Sanayi Odası (DTSO) tarafından 1’er otobüs olmak üzere 2 otobüs tahsis edildi. Kayapınar Belediye Başkanı Dr. Ozan Balcı ve DTSO Başkanı Ahmet Sayar’a teşekkür edilirken,kulüpten diğer STK’lara ve kent bileşenlerine tepki geldi.

KOCA KENTTE SADECE İKİ OTOBÜS
 Kulübün açıklamasında,” Profesyonel futbol takımımız 10 Mart Cumartesi günü Darıca Gençlerbirliği ile deplasmanda şampiyonluk yolunda çok önemli bir maç oynayacak.Çok sayıda taraftarımız maça gelerek takımımıza destek olmak istiyor.Ne var ki şu ana kadar Kayapınar Belediyesi 1 adet otobüs ve Diyarbakır Ticaret Sanayi Odası 1 adet otobüs tahsis etmiş olup taraftarlarımızın otobüs talebi diğer kent bileşenleri tarafından olumsuz karşılanmıştır.2 milyonluk kentte bunların yaşanması çok acıdır.Bu halkın parasıyla çarşaf çarşaf reklam yapan,şov yapan ve har vurup harman savuran zihniyet konu bu memleketin gençleri olunca neden kafalarını kuma gömmektedir?.

STK Adaylarına Sitem Dolu Sözler

İmkanı ve kaynağı olan kurumların,kent bileşenlerinin bu kentte para kazananların tutumu içler acısıdır.Önümüzde ki günlerdi STK seçimleri var bizleri bir hassa arayıp oy isteyen adaylar taraftarın bu çağrısını neden geri çevirmişlerdir.Ama adaylar kendi reklamları için su gibi para harcıyor ve bu kentin takımının en önemli maçına 1 otobüs tahsis edemeyecek kadar duyarsız davranmaktadır.Memleket sevgisi böyle mi oluyor?.Bu kente bu zihniyetle mi hizmet edeceksiniz?Bu hususların halkımız tarafından bilinmesini istiyoruz” ifadeleri kullanıldı.

 

Diyarbekirspor,Yarın Gidecek

Maçla ilgili hazırlıklarını dün tamamlayan Diyarbekirspor, yarın sabah yola çıkacak. Sabah uçağı ile İstanbul’a gidecek olan kafile,oradan da karayolu ile Kocaeli’ne geçecek. Takımda sezonu kapatan Yusuf Yağmur dışında eksik futbolcu yok. Son derece moralli ve umutlu olan futbolcular,sezonun en önemli maçından 3 puanla dönme sözü verdi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2018, 14:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER