Kocaelispor'dan Diyarbekirsporlu Taraftarlara Anlamlı Çağrı

Kocaelispor yönetimi, Pazar günü kendi sahasında Diyarbekirsporla yapacağı maça Diyarbekirsporlu taraftarları davet ederek anlamlı bir davranışta bulundu.

Kocaelispor'dan Diyarbekirsporlu Taraftarlara Anlamlı Çağrı

Kocaelispor yönetiminin açıklamasında,"Yönetim Kurulu olarak görev yaptığımız en zor dönemimizde Kocaeli Valimiz olarak görev yapan; samimiyeti, Kulübümüze yakın ilgisi ve katkılarıyla en büyük destekçimiz olan Diyarbakır Valisi Sn. Hasan Basri Güzeloğlu başta olmak üzere, tüm Diyarbakır halkını ve Diyarbekirspor taraftarlarını; 17 Mart Pazar günü saat 15:00’te Kocaeli Stadı’nda oynayacağımız Kocaelispor - Diyarbekirspor maçında misafir etmekten mutluluk duyarız." denildi.

İki Camia Arasında Yıllardır Dostluk Var
Kocaelispor ile Diyarbakırspor camiaları arasında uzun yıllardan beri oynanan maçlara sportmenlik ve centilmenlik görüntüleri damga vuruyor.
Hem Kocaeli'nde hem Diyarbakır'da oynanan maçlar güzel görüntülerle hafızalarda kaldı.
Bu sezonun ilk yarısında Diyarbakır'da oynanan maçta Diyarbekirspor taraftar grubu Azrailler,Kocaelisporlu taraftarları misafir etmiş ve iki takım taraftarları iç içe maçı izlemişti.Konuk takım taraftarları maçın ardında Diyarbakır halkına ve taraftarlarına teşekkür etmişti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER