KRALLAR SUSTU,ONLAR KONUŞTU

Diyarbekirspor’da önceki sezonlarda oynadıkları takımlarda gol kralı olan Yakup Alkan ve Umut Dilek,sezonun ilk yarısını gol atamadan tamamladı. 24 golün 16’sında Mustafa,Mehmet ve Aykut’un imzası oldu.

KRALLAR SUSTU,ONLAR KONUŞTU

Diyarbekirspor’un bu sezonun ilk yarısında rakip ağlara bıraktığı 24 golün 16’sını 3 futbolcu kaydetti.

Daha önce oynadığı takımlarda golcü kimliği ile dikkat çeken Mustafa Aydoğdu, kanat oyuncusu olmasına rağmen burada da golcülüğünü devam ettirerek 7 golle takımın en fazla gol atan ismi oldu.

Geçen sezonki başarılı performansını devam ettiren orta alan oyuncusu Mehmet Özdıraz,5 golle takımın en golcü ikinci ismi olarak öne çıktı. Forvetler içinde ise en golcü isim Aykut Çift oldu.

Geçen sezon Ankara Adliyespor’da 16 gol atan Aykut,sezonun ilk yarısını 4 golle tamamladı.


Gol Kralları Bu Kez Suskun Kaldı

 Geriye kalan 8 golü ise Emrah Kiraz (1),Ercüment Balıkçı (1),Gökhan Köseoğlu (1),Fatih Ergen (1) ve Emre Tosun (1) kaydetti.

Önceki sezonlarda oynadıkları takımlarda bir çok kez gol kralı olan ve geçen sezonu toplam 37 golle tamamlayan Yakup Alkan ile Umut Dilek,sezonun ilk yarısını gol atamadan tamamladı.

Her iki futbolcunun buna rağmen takımda tutulacağı,teknik heyetin ikinci yarıda çıkış yapacaklarına olan inancını dile getirdiği ifade ediliyor.


 Kaynak :Tigris Haber Gazetesi

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2017, 11:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER