KRİZ İÇİNDE BULUNAN KULÜPLERLE İLGİLİ ÖNEMLİ PANEL

Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD),Anadolu ve bölge kulüplerinin yaşadığı sorunların ele alındığı panel düzenliyor. 23 Ocak Salı günü Diyarbakır’da yapılacak panele Nihat Özdemir,Ersun Yanal,Tuncay Şanlı gibi önemli isimler konuşmacı olarak katılacak. Panel öncesinde Diyarbakır’daki kent yöneticileri ziyaret edildi.

KRİZ İÇİNDE BULUNAN KULÜPLERLE İLGİLİ ÖNEMLİ PANEL
 Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD), Anadolu ve Doğu-Güneydoğu kulüplerinin yaşadığı sorunları masaya yatırıyor. Bu amaçla 23 Ocak Salı günü saat 13.00’da Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezi’nde “Anadolu Kulüplerinin Kurumsal Yönetim,Kalıcı Gelir Kaynakları,Altyapı Sorunları Ve Çözüm Önerileri” isimli panel düzenlenecek. Panelde, bölge kulüplerine sağladığı maddi ve manevi destekle bilinen TFF Başkan Vekili ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Milli Takım Eski Teknik Direktörü Ersun Yanal, Y.Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Eski Milli Futbolcular Tuncay Şanlı ve Mehmet Gönülaçar konuşmacı olarak yer alacak.

 

BAŞSAVCI GÜRE’YE DAVET VE PLAKET

Panele bölge kulüpleri, bölgedeki kentlerin yöneticileri,spor adamları başta olmak üzere bir çok isim davet edildi. GSYD yönetimi, panel öncesinde spora olan ilgisi ve yakınlığı ile bilinen aynı zamanda Beşiktaş kongre üyesi  olan Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre’yi ziyaret eti. Ziyarette Başsavcı Güre,panele davet edildi. GSYD Başkanı Mehmet Yılmaz Bay ve Başkan Vekili Veysi Akar, ziyaretin sonunda Başsavcı Güre’ye spora olan desteğinden dolayı plaket takdim eti.

 

SAYAR’DAN TAKDİR VE DESTEK

GSYD yönetimi,yine spora olan yakınlığı ile bilinen Diyarbakır Ticaret Ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Ahmet Sayar’ı da ziyaret ederek kendisini panele davet etti. Sayar, bu önemli çalışma ve panelden dolayı GSYD yönetimini kutladı. Sayar,”Çok önemli bir çalışma. Kesinlikle iyi sonuçlar sağlayacağını düşünüyorum” dedi.

Hem Diyarbakır hem de bölge kentlerindeki spor adamlarını Salı günü yapılacak panele davet eden GSYD yönetimi,bu panelin hem bölgeye hem de ülke futboluna önemli katkılar sağlayacağını dile getirerek bu tür çalışmaların bundan sonra da devam edileceğini bildirdi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2018, 08:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER