Küçükbayrak,Transfer İstiyor

Amedspor teknik sorumlusu Sertaç Küçükbayrak,bazı mevkilere transfer yapmaları gerektiğini söyledi. Küçükbayrak,”Yönetimin bu konuda çalışmaları devam ediyor. Bazı mevkilere mutlaka takviye yapmamız gerekiyor” dedi.

Küçükbayrak,Transfer İstiyor
 Kadronun Yarısı Takımdan  Ayrıldı

Amedspor, şu ana kadar iç transferde Ercan Çapar, Sıddık İstemi, Oğuz Çetinkaya, Erdi Yokuşlu, Mansur Çalar, Ferat Yaşar, Salih Demircan, Serkan İpek, Rıdvan Okuş gibi isimlerle yeniden anlaştı. Okan Dernek,Muhammet Yılmaz,Timur Kosovalı,Zülküf Özer,Cumhur Yılmaztürk, Burak Taşdemir, İbrahim Sürgülü gibi isimler takımdan ayrıldı. Geçen sezon Halide Edip Adıvarspor’da kiralık oynayan Emre Tekin, Amedspor’a geri döndü.

Amedspor, dış transferde Zonguldak Kömürspor’dan Hasan Küçük ve Volkan Geyik, Gümüşhanespor’dan Yiğitcan Gölboyu ve Tokatspor’dan Nezir Özer’i transfer etti.


Gençler, Kamp Çalışmalarına Katılıyor  


Devam eden kamp çalışmalarına Bağlar Belediyespor’dan Demhat Yılmaz ve Seyitr Gazanfer,Amedspor genç takımlarından Baran,Suat ve Ömer katılıyor.

Amedspor’un futbolcu seçmelerine katılan genç isimlerden ise Umut Zengin beğenildi ve teknik heyetin kararıyla Kartepe’deki kamp kadrosuna dahil edildi.

 

Teknik Heyet Yüzde Yüz Yerli

Amedspor’da teknik heyette yer alacak antrenörler netleşti. Sertaç Küçükbayrak’ın yardımcılıklarını uzun yıllar beraber çalıştığı Harun Kılıç’ın yanı sıra Erganispor’un eski teknik patronu Şadan Üzülmez yapacak. Kaleci antrenörü olarak ise Selahattin Ekinci görev yapacak.



 Kaynak :Tigris Haber Gazetesi

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2018, 17:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER