KÜME DÜŞEN MARDİN TAKIMINI DİYARBAKIR TAKIMLARI BELİRLEDİ

BAL’da iki Mardin takımından biri küme düşerken,düşen takımı Diyarbakır ekipleri belirledi.

KÜME DÜŞEN MARDİN TAKIMINI DİYARBAKIR TAKIMLARI BELİRLEDİ
 BAL 1.Grup’ta küme düşen ikinci ve son takımı Diyarbakır takımları belirledi. Yolspor, deplasmanda Mardin 47 ile 1-1 berabere kalırken Mardin 47 bu sonuçtan sonra Mardin amatör ligine düştü. Bağlar Belediyespor, kendi sahasında Derikspor’a 2-1 yenildi ve Mardin ekibi Derikspor bu sonuçtan sonra BAL’da kalmayı garantiledi.

Bu grupta Tatvan Gençlerbirliği, küme düşen ilk takım olmuştu. Bu yüzden Bitlis amatör liginde şampiyon olacak takım baraj maçı oynamadan  doğrudan BAL’a yükselecek.

 

Bağlar Belediyespor, Baraj Maçını Bekliyor

Diyarbakır ekiplerinden Yolspor, ligi Bağlar Belediyespor’un üzerinde bitirmeyi garantilediği için gelecek sezon da BAL’da mücadele edecek. Bağlar Belediyespor ise Diyarbakır Süper Amatör Lig şampiyonu ile BAL’da kalma/BAL’a çıkma baraj maçı oynayacak. Baraj maçının Nisan ayı içinde oynanması bekleniyor. Bu maçı kazanan takım gelecek sezon BAL’da mücadele edecek Diyarbakır’ın ikinci takımı olmaya hak kazanacak.

 

3.Lig’e Çıkma Finali Ağrı-Adıyaman

BAL 1.Grup’ta sezon bu hafta sona erecek. BAL 2.Grup’ta ise sezon 8 Nisan’da tamamlanacak. BAL 1.Grup şampiyonu Ağrı 1970 ve BAL 2.Grup şampiyonu Adıyaman 1954, 3.Lig’e yükselme maçında karşılaşacak. TFF’nin belirleyeceği tarihte ve tarafsız sahada oynanacak final maçını kazanan takım 3.Lig’e yükselecek. Kaybeden takım ise 3.Grup-4.Grup finalini kaybeden takımla yine tarafsız sahada final maçı oynayacak ve bu maçı kazanan takım 3.Lig’e terfi edecek.
Kaynak :Tigris Haber Gazetesi

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2018, 10:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER