KUPA FİNALİNE PASSOLİG

Passolig Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, 9 Mayıs’ta yeni Diyarbakır' stadında oynanacağı açıklanan Türkiye Kupası finalinde Süper Lig'de olduğu gibi tarafsız sahada oynanacak finalde ilk kez e-bilet uygulanacağını açıkladı.

KUPA FİNALİNE PASSOLİG
 Passolig Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, 9  Mayıs’ta yeni Diyarbakır' stadında oynanacağı açıklanan Türkiye Kupası finalinde Süper Lig'de olduğu gibi tarafsız sahada oynanacak finalde ilk kez e-bilet uygulanacağını açıkladı.

Kazancı; A milli futbol takımının maçlarında, Türkiye Süper Kupası'nda ve Ziraat Türkiye Kupası'nda kağıt bilet uygulamasının yanlış olduğunu ve bu konudaki eleştirilere katıldığını söyledi. TFF'nin aldığı kararla Süper lig Süper finali ile Türkiye Kupası finalinin bu sezon e-bilet ile izleneceğine dikkati çeken Kazancı, ''Geçen sezon Beşiktaş-Konyaspor arasında oynanan final maçı sırasında ve sonrasında yaşanan olaylar da gözönüne alındı.

 

 

‘Gerekli Alt Yapıyı Hazırlayacağız’

 Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı gibi Türkiye Kupası finali Diyarbakır'da oynanacak. O nedenle Diyarbakır'da yeni yapılan stada e-bilet uygulamasına uygun bir alt yapıyı hazırlıyoruz. Önümüzdeki iki aylık süreçte bu alt yapıyı kurup, çalıştıracağız. Final müsabakalarında E-Bilet uygulaması için 2 aylık zamana ihtiyacımız var'' diye konuştu.

Bu açıklama bölgedeki sporseverleri şaşırttı. Sporseverler,şimdiden Passolig telaşına düştü.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2018, 11:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER