LİDER FİRE İSTEMİYOR

Yarın (Pazar) Sivas Belediyespor’u ağırlayacak olan Amedspor,sahadan 3 puanla ayrılarak ilk yarının son 3 haftasına lider girmek istiyor.Seyrantepe’deki maç 13.30’da başlayacak.

LİDER FİRE İSTEMİYOR
 Yarın (Pazar)  Sivas Belediyespor’u ağırlayacak olan Amedspor,sahadan 3 puanla ayrılarak ilk yarının son 3 haftasına lider girmek istiyor.Seyrantepe’deki maç 13.30’da başlayacak.

 

Yeni Bir Galibiyet Serisi İçin

2.Lig Beyaz Grup’ta 14.hafta maçları yarın  oynanacak. Lider Amedspor,son haftalarda elde ettiği başarılı sonuçlarla üst sıralara doğru tırmanan Sivas Belediyespor’u ağırlayacak. Geçen hafta deplasmanda Kocaeli Birlikspor’a 1-0 yenilerek 5 maçlık üst üste kazanma serisinden sonra ilk kez puan kaybeden Amedspor, Pazar günkü  maçtan 3 puanla ayrılarak yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyor. Amedspor’da sakat olan Oğuz dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

 

‘Sağduyu İçinde Destekleyin’

Sivas Belediyespor maçını kazanarak ilk yarının son 3 haftasına lider girmenin hesaplarını yapan Amedspor’da yönetim,teknik heyet ve futbolcular,taraftarlardan olası bir ceza ihtimaline karşılık sağduyulu hareket ederek takıma zarar verecek davranışlardan uzak durmalarını istedi.

Bilet fiyatları tüm tribünler için 5’er TL olarak açıklanırken,karşılaşmayı Eskişehir bölgesi hakemi Oktay Taş yönetecek.

 

  

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2016, 13:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER