LİGLERDE İKİNCİ PERDE AÇILIYOR

2.Lig,3.Lig ve BAL’da sezonun ikinci yarısı bu hafta sonu oynanacak maçlarla başlayacak. Amedspor-Samsunspor ve Gölcükspor-Diyarbekirspor karşılaşmaları Pazar günü yapılacak.

LİGLERDE İKİNCİ PERDE AÇILIYOR

 Pazar Günü Saat 13.00’da Yeni Statta

Futbolda 1 aylık devre arası süresi tamamlandı. Süper Lig,1.Lig,2.Lig,3.Lig ve BAL’da 2018-2019 sezonu ikinci yarısı bu hafta start alacak,futbolseverler Mayıs ayı sonuna kadar devam edecek heyecanı yeniden yaşamaya başlıyor.

2.Lig Beyaz Grup’ta sezonun ilk yarısını 24 puanla tamamlayan Amedspor, ikinci yarıdaki ilk sınavını şampiyonluk adayı Samsunspor’a karşı verecek. Sonucu merakla beklenen karşılaşma 20 Ocak Pazar günü Yeni Diyarbakır Stadı’nda saat 13.00’da başlayacak.

 

Amedspor’un Fikstür Avantajı Var

Devre arasında şu ana kadar Osmanlıspor’dan forvet Furkan Yaman’ı alarak tek transfer gerçekleştiren Amedspor, Antalya’da başarılı ve huzurlu bir şekilde geçirdiği çalışma programından sonra Samsunspor’u yenerek ikinci yarıya iyi başlamak istiyor.

Play-Off potası ile arasında 9 puanlık fark olan Amedspor önemli bir fikstür avantajına sahip. Samsunspor,Sakaryaspor,Sarıyer,Sancaktepe Belediyespori,Utaş Uşakspor gibi şampiyonluk ve Play-Off adayları Diyarbakır’a gelecek.

 

Diyarbekirspor,Gölcükspor’la Deplasmanda

3.Lig 3.Grup’ta sezonun ilk yarısını 25 puanla tamamlayan,liderin 14 ve Play-Off potasının da 2 puan gerisinde yer alan Diyarbekirspor, ikinci yarıya deplasman maçıyla başlayacak. Diyarbekirspor, 20 Ocak Pazar günü saat 13.30’da başlayacak mücadelede alt sıralarda yer alan Gölcükspor’la Gölcük İlçe Stadı’nda kozlarını paylaşacak.

İkinci yarıda 9 maçı evinde,8 maçı ise deplasmanda yapacak olan Diyarbekirspor’un hedefi Play-Off’a kalmak.

 

13 Futbolcu Gitti,8 Futbolcu Geldi

Diyarbekirspor, devre arasında bugüne kadar benzeri görülmeyen bir revizyona gitti. Sportif Direktörlüğe Mustafa Soley getirilirken, ilk yarıdaki kadrodan 13 futbolcu ile yollar ayrıldı, şimdiye kadar 8 futbolcu transfer edildi. 3-4 futbolcunun transferi için ise arayışlar devam ediyor.

İlk yarıdaki kadroda yer alan Gökhan Yenigün,Gökhan Ünver,Özgür Kedikli,Saffet Gurur Yazar,Fikret Topaloğlu,Selman Sevinç,Aziz Ceylan,Emre Pehlivan,Tolga Şahin,Tugay Adamcıl,Erman Taşkın,Sefacan Taşkolu ve Ahmet Özer takımdan ayrıldı.

 

Kimler Geldi?

Diyarbekirspor, ara transferde tecrübeli futbolcular transfer ederek farklı bir transfer politikası izledi.

Geçen sezon kadro dışı bıraktığı Vedat Budak’ı affederek kamp kadrosuna dahil eden Yeşil-Kırmızılılar,Serik Belediyespor’dan Taner Çekiç,Düzcespor’dan Salih Sefercik,Darıca Gençlerbirliği’nden Raşit Sevindir ve Aytaç Deniz,Tuzlaspor’dan Faruk Yaldıran ve Serhat Koruk’u renklerine bağladı.

 

BAL’da İkinci Yarı Başlıyor

 

BAL 1.Grup’ta da sezonun ikinci yarısı 20 Ocak Pazar günü oynanacak maçlarla başlayacak.

İlk yarıyı 20 puanla tamamlayan Diyarbakır temsilcilerinden Bağlar Belediyespor, Seyrantepe tesislerinde Bitlis Özgüzelderespor’la karşılaşacak.

İlk devrede 13 puan toplayabilen Yolspor ise deplasmanda zirve adayı Mardin Büyükşehir Belediyespor’la karşı karşıya gelecek.

 

Kaynak :Tigris Haber Gazetesi

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2019, 00:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER