MANİSASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ TANER TAŞKIN,” ÖNEMLİ OLAN GALİBİYETTİ “

Spor Toto 2.ligi kırmızı gurup takımlarından Manisspor’un Teknik Direktörü Taner Taşkın, Pazar günü sahalarında oynadıkları 2 – 1 galip geldikleri Amed Sfk galibiyetiyle ilgili açıklama yaptı.

MANİSASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ  TANER TAŞKIN,” ÖNEMLİ OLAN GALİBİYETTİ “
  Taşkın, Amed Sportif Faaliyetler karşısında gerçek kimlikleriyle oynadıklarını belirterek, “Geçen haftaki sıkıntılı bir Kocaeli maçından sonra bir reaksiyon vermemiz gerekiyordu. Çünkü kötü bir mücadele, kötü bir skor vardı. Takım üzerinde 2 haftadır bir takım olumsuzluklar da vardı. Bunlar maalesef sahaya yansıdı. Bu hafta gerçek kimliğimizle oynadık. 3 haftadır kazanamıyorduk. Bu haftaki reaksiyon bizim için çok önemliydi. 6 maçın 4’ünü deplasmanda oynadık. İç sahayı gerçekten özlemişiz. Önümüzde bir 6 maç daha var. 4’ünü içeride 2’sini dışarıda oynayacağız. Bu süreci en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. Bugün çok iyi oynayan bir Manisaspor vardı. Belki skor farklı olabilirdi. Farklı bir galibiyetle ayrılabilirdik ama oyun 2-1’e geldikten sonra berabere bile kalabilirdik. Zor bir maç oldu. Amedspor’da iyi bir takım. Onlar da zirve mücadelesi veriyor. Biz iç sahada kayıp vermek istemiyoruz. Maç ortalamamız 2 puan olursa hedefe gidebiliriz. Şuanda 7 maç oldu ve 7 maçta 14 puanımız var. Maç ortalamamız 2 puan. Hesaplar doğru. İnşallah bu seviyede gideceğiz. Önemli olan galibiyetti” dedi.

Taşkın bir basın mensubunun sorusu üzerine “Maddi sıkıntısı olmayan bir kulüp yok. Bizim de sıkıntılarımız var. Bunları yavaş yavaş aşacağız. Herkes samimi bir şekilde çalışıyor. Oyuncular çok samimi. Başkanımız da bize karşı çok samimi. Bulduğu zaman mutlaka bir şeyler getiriyor. O aralar çok sıkıntılı bir dönemdi. Oyuncular o ana kadar çok fazla bir şey almamıştı ama 2 haftadan beri periyodik olarak belki çok tatmin edici değil ama ödemeler yapıldı.” şeklinde konuştu.  
 

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2015, 16:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER