MASA TENİSİ TURNUVASI SONA ERDİ

Diyarbakır'da Kurumlararası Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Masa Tenisi İl Temsilciliği tarafından organize edilen ve yaklaşık 2 ay süren Kurumlararası Masa Tenisi Turnuvası sona erdi

MASA TENİSİ TURNUVASI SONA ERDİ
 Diyarbakır'da Kurumlararası Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Masa Tenisi İl Temsilciliği tarafından organize edilen ve yaklaşık 2 ay süren Kurumlararası Masa Tenisi Turnuvası sona erdi.

 Seyrantepe Spor Salonunda düzenlenen ve erkeklerde Sağlık İl Müdürlüğü'nün birinci olduğu müsabakalarda Dicle Üniversitesi ikinci, Ziraat Bankası üçüncü oldu. Sur Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün birinci olduğu kadınlar kategorisinde ikinciliği Selahattin Eyyubi Yurt Müdürlüğü, üçüncülüğü ise Ziya Gökalp Yurt Müdürlüğü elde etti. 

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, kurumlar arası dayanışmayı artırmak için düzenlenen turnuvanın çok önemli olduğunu söyledi. Demir, "Kurumlarımız arasında çok iyi bir diyaloglar yok. Bunu artırmak ve ilişkilerin gelişmesi için böylesi turnuvayı tertipledik. Bu nedenle bizde kurumlararası turnuvalarımızı geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz. Müsabakalara katılan tüm kurumları ve dereceye giren takımları yürekten kutluyorum" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2016, 16:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER