MASTERLER LİGİNDE FİNAL ZAMANI

Diyarbakır'a bir zamanların mahalli lig heyecanını yeniden kazandıran Masterler Futbol Ligi'nde final aşamasına gelindi. Finali Diyarbakır Masterler ve Sanayi Masterler oynayacak.

MASTERLER LİGİNDE FİNAL ZAMANI
 Diyarbakır’da yıllar önce yapılan ve büyük heyecana neden olan ancak sonraki yıllarda unutulmaya yüz tutan mahalli liglerin heyecanını geri getiren Masterler Ligi’nde final aşamasına gelindi.

12 takımın tek devreli lig üsülüne göre karşılaştığı ligde ilk 4 arasında yer alan Diyarbakır Masterler,Sanayi Masterler,Mardin Masterler ve Tarım Masterler takımları Play-Off’a kaldı. Play-Off yarı finalinde Diyarbakır Masterler-Mardin Masterler ve Sanayi Masterler-Tarım Masterler eşleşmelerinin heyecanı yaşandı.

FİNAL MAÇI NE ZAMAN?

Diyarbakır Masterler, Mardin Masterler’i Veysi Akar (2) ve Bilal’ın golleriyle 3-1 yenerek adını finale yazdırdı. Sanayi Masterler ise Tarım Masterler’i Oktay ve Orhan’ın golleriyle 2-0 yenerek finale yükselen diğer takım oldu. Diyarbakır Masterler-Sanayi Masterler final maçının 10 gün içinde oynanması ve şampiyonun belli olması bekleniyor.

AKAR'DAN LİG DEĞERLENDİRMESİ

Masterler Birliği Başkanı Veysi Akar,ligin centilmenlik ve dostluk ortamında çekişmeli ve heyecanlı maçlara sahne olduğunu belirterek lige katkı sunan tüm ekiplere teşekkür etti.

Akar, final maçından sonra geleneksel hale getirdikleri Masterler Gecesi’ni görkemli bir şekilde yaparak masterler arasındaki dayanışmayı artırmayı amaçladıklarını söyledi. Akar,”Bu ligin kazananı ve kaybedeni yok. Önemli olan dayanışma ruhunu ve kaynaşmayı yakalamaktır. alige katılan ekiplerin iyi niyeti sayesinde ulaştık” dedi.

 

 

 

 

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2017, 21:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER