Masterler,Akar’la “Devam“ Dedi

40 yaş üstü futbolcuların oynadığı ve son yıllarda kentte kaybolan eski mahalli lig heyecanını geri getiren Diyarbakır Masterler Futbol Ligi’ne bu sezon da devam edilecek. Masterler Birliği’nin başkanlığına tekrar seçilen Veysi Akar,”Bu lig için yetkili ve söz sahibi olan birim Masterler Birliği’dir. Yolumuza daha güçlü şekilde devam edeceğiz” dedi.

 Masterler,Akar’la “Devam“  Dedi
 Yeni Sezonda da Devam Edecek

Profesyonel ve amatör liglerde futbol oynadıktan sonra faal futbolu bırakan isimlerin yer aldığı masterler futbol turnuvaları ve son yıllarda organize edilen lig,kentte yıllar önce oynanan mahalli liglerin heyecanını geri getirdi. 40 yaşın üstünde olan isimlerin formasını giydiği futbolculardan oluşan lige ve turnuvalara bu sezon da devam edilmesi kararlaştırıldı.

Daha önce görevi bıraktığını açıklayan Veysi Akar, master takımlarının ikna etmesi sonucu bu sezon da Masterler Birliği’nin başkanlığını yapacak.


“Masterler Birliği Kimseye Bağlı Değil”


Masterler Birliği Başkanı Veysi Akar,bu lig için yetkili ve söz sahibi olan birimin Masterler Birliği olduğuna dikkat çekerek yollarına daha güçlü şekilde devam edeceklerini söyledi. Akar,”Beni tekrar bu göreve layık gören takımlarımızın birbirinden değerli temsilcilerine teşekkür ediyorum.

Önemli bir sorumluluk verdiler. Biz kimseye bağlı ve bağımlı değiliz,nihayetinde bu işi hobi olarak ve futbolu,kentimizi sevdiğimiz için yapıyoruz. Yeni dönemde her şey çok daha güzel olacak inşallah. Futbol kenti olan Diyarbakır’a heyecan katmaya ve bu alanda yenilikler yapmaya devam edeceğiz” dedi.


Güneydoğu Spor Yazarları Derneği de yazılı açıklama yaparak Masterler Birliği başkanlığına seçilen Veysi Akar’ı kutladı.

 

Otizm’le Mücadeleye Verilen Destek Takdir Topladı


Bu arada Diyarbakır Masterler Birliği ile Güneydoğu Spor Yazarları Derneği’nin Otizm hastalığına dikkat çekmek için geçtiğimiz günlerde yaptığı futbol organizasyonu dikkat çekerek takdir topladı. Eski futbolcuların oynadığı gösteri maçı ile bu hastalığa ve bu hastalıkla mücadeleye dikkat çekildi.


Bu tür sosyal organizasyonların devam edeceği vurgulandı.


Kaynak :Tigris Haber Gazetesi

 

 

 

 

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2018, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER