MAYIS AYI DÜĞÜN AYI OLDU

Diyarbekirspor'lu futbolcular için Mayıs ayı düğün ayı oldu. Fahrettin Bıyıklı memleketi Trabzon'da,Gökhan Payal memleketi Samsun'da ve Muhammed Yürükuslu memleketi Konya'da dünya evine girdi. Geçen sezonun ikinci yarısında çapraz bağları koptuğu için sezonu kapatan ve başarılı geçen ameliyatın ardında yeni sezonda sahalarda olmasına kesin gözüyle bakılan Enis Gül,önümüzdeki günlerde evlenecek. Yazılı açıklama yapan Diyarbekirspor,"Dünya evine giren futbolcularımızı ve eşlerini tebrik ederek,mutlu ve başarılı bir yaşantı geçirmelerini diliyoruz." ifadelerine yer verdi.

MAYIS AYI DÜĞÜN AYI OLDU
 Diyarbekirspor'lu futbolcular için Mayıs ayı düğün ayı oldu.  Fahrettin Bıyıklı memleketi Trabzon'da,Gökhan Payal memleketi Samsun'da ve Muhammed Yürükuslu memleketi Konya'da dünya evine girdi. Geçen sezonun ikinci yarısında çapraz bağları koptuğu için sezonu kapatan ve başarılı geçen ameliyatın ardında yeni sezonda sahalarda olmasına kesin gözüyle bakılan Enis Gül,önümüzdeki günlerde evlenecek.

Yazılı açıklama yapan Diyarbekirspor,"Dünya evine giren futbolcularımızı ve eşlerini tebrik ederek,mutlu ve başarılı bir yaşantı geçirmelerini diliyoruz." ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2016, 14:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER