MESLEKTAŞLARI GÖĞER’İ UNUTMADI

Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD) yönetimi, geçen yıl geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Diyarbakır’ın emektar spor gazetecilerinden Mustafa Göger’i (Mustafa Göker) mezarının başında andı.

MESLEKTAŞLARI GÖĞER’İ UNUTMADI
Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD) yönetimi, geçen yıl geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Diyarbakır’ın emektar spor gazetecilerinden Mustafa Göger’i (Mustafa Göker) mezarının başında andı. GSYD Başkanı Bay,”Spora hizmet eden değerlerimizi vefa duygusu ile anmaya devam edeceğiz” dedi.

Aradan Bir Yıl Geçti


MUSTAFA GÖĞER. /// ARŞİV FOTO

Diyarbakır’daki spor basını camiasının emektarlarından olan gazeteci Mustafa Göger (Mustafa Göker), geçen yıl Haziran ayında evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Diyarbakırspor ve kentteki diğer spor olaylarını haber yapmasıyla bilinen 70 yaşındaki Göger’in vefatının ardından bir yıl geçti.





Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD) yönetimi,merhum Göger’i Yeniköy mezarlığındaki kabrinin başında andı. GSYD Başkanı Mehmet Yılmaz Bay,Başkan Vekili Veysi Akar ile yönetim kurulu üyeleri Saffet Azbay ,Yılmaz Börükoçin ve Şehmus Kızılaslan,Göger için dua etti.

“Önemli Hizmetleri Oldu”

GSYD Başkanı Mehmet Yılmaz Bay,Mustafa Göger’in spor basınında önemli hizmetlerde bulunduğuna dikkat çekerek kendisini saygı ile andıklarını söyledi. Bay,”Kendi emektarlarını ve değerlerini unutmamak bir camianın,bir toplumun vefa duygusunu gösterir. Mustafa abinin bu camiaya,bu kente çok hizmeti oldu. Geçen yıl beklenmedik şekilde kendisini kaybettik. Bundan sonra elimizden geldiği kadar spora hizmet etmiş olan emektarlarımızı saygı ile anmaya devam edeceğiz. Bunu yapmak bizim için görevdir,sorumluluktur” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2018, 14:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER