MHK İŞE AMATÖRDEN BAŞLADI.. "MIZRAK TRİBÜNDEYDİ"

Geçtiğimiz hafta değişen TFF Merkez Hakem Kurulu yönetime giren isimlerden biri olan Nihat Mızrak ayağının tozuyla Diyarbakır'da ki amatör maçlarda hakemleri mercek altına aldılar.

MHK İŞE AMATÖRDEN BAŞLADI.. "MIZRAK TRİBÜNDEYDİ"

Geçtiğimiz hafta değişen TFF Merkez Hakem Kurulu yönetime giren isimlerden biri olan Nihat Mızrak ayağının tozuyla Diyarbakır'da ki amatör maçlarda hakemleri mercek altına aldılar.TFF'de değişen MHK ilk toplantısının ardından yönetime giren tecrübeli isimler, Merkez hakem kurulu başkanı  Sabri Çelik başta olmak üzere bütün kurul üyeleri ilk iş olarak kendi bölgelerindeki amatör maçları ve dolayısıyla bu karşılaşmaları yöneten hakemleri mercek altına aldılar. 

MHK'nın Yeni yönetimine giren isimlerden biri olan Nihat Mızrak'ta bugün amatör maçları izleyenlerden biriydi.

Diyarbakır'da oynanan amatör maçları izleyen ve sık sık not aldığı görülen Mızrak'ı tribünlerde gören taraftarlar kendisine alkış ve sevgi gösterisinde bulunup tebrik ettiler.

Yeni MHK işe en alttan yani futbolun en temel öğlerinden biri olan amatörlerden işe başlaması hem bölge futbolunun gelişmesi, hemde ülke futbolunda kangren haline gelen hakemlik ile ilgili sorunların aşağıdan yukarıya doğru sorunları MHK'da raporların biraraya gelmesi sonrası, çözüm yolları bulunacak.

Geçtiğimiz hafta değişen yeni MHK şu isimlerden oluşmuştu.


Sabri Çelik (Başkan)

ÜYELER
Mustafa Çulcu
Muhittin Boşat
Ünsal Çimen
Kamil Abitoğlu
Hakan Sivriservi
Ferhat Gündoğdu
Nihat Mızrak
Hamza Mısır

HABERYİRMİBİR ÖZEL

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2019, 00:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER