Milli Dayanışma Kampanyasına Anlamlı Destek

Diyarbakırlı iş insanı Mehmet Atik,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” sloganıyla başlatılan “Milli Dayanışma Kampanyası’na anlamlı bir destek sağlayarak iş insanlarına örnek oldu. Atik,kendi üretimi olan 5 ton değerindeki Karacadağ pirincini kampanyaya bağışladı. Atik,”Bu bir milli görevdir. Tüm iş insanlarını bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.

Milli Dayanışma Kampanyasına Anlamlı Destek

  750 Aileye Yetecek Kadar Yardım

Diyarbakır Tarımsal Sanayi İş Adamları Derneği (DTSİAD) Başkanı Mehmet Atik’ten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Koronavirüsle mücadele sürecinde ihtiyaç sahibi ailelere ve vatandaşlara yönelik başlattığı “BizbizeyeterizTürkiyem”  kampanyasına anlamlı bir destek sağladı.

Atik,kendi üretimi olan Karacadağ pirincinden toplam 5 ton değerinde katkı sağladı kampanyaya. 750 aileyi kapsayan yardım paketleri 5’er kilodan oluştu.

“Hepimiz Duyarlı Olmalıyız”

Yardımların Diyarbakır Valiliği üzerinden ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını belirten Atik,”Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine bu zor günlerde bizlerde üzerimize düşeni yapmak ve halkımızla dayanışmak adına Diyarbakır Çınar İlçemizin en önemli tarımsal ürünlerinden meşhur Karacadağ pirincinden paketler hazırlattık ve bunları Diyarbakır Valiliğimiz aracılığıyla Sosyal Yardımlaşma vakfınca dağıtılacak. Elbirliği ile birbirimize destek olacağız ve Cumhurbaşkanımızın dediği gibi Biz bize yeteriz diyorum. Ve işadamlarımızı bu zor günlerde insanlara destek olmaları için çağrıda bulunuyorum “dedi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER