Milli Futbolcu Burhan Eşer'in Vefası

Sivasspor formasıyla başarılı bir sezon geçirerek 12 gol atan Diyarbakırlı milli futbolcu Burhan Eşer, futbola başladığı ilk kulüp olan Yenişehir Belediyespor’u ziyaret etti.

Milli Futbolcu Burhan Eşer'in Vefası
 Sivasspor formasıyla başarılı bir sezon geçirerek 12 gol atan Diyarbakırlı milli futbolcu Burhan Eşer, futbola başladığı ilk kulüp olan Yenişehir Belediyespor'u ziyaret etti.

Ligin tamamlanmasından sonra memleketi Diyarbakır'a gelen Burhan Eşer, hasret gideriyor. Ailesiyle zaman geçiren Burhan, spor camiasıyla da zaman zaman bir araya geliyor. Futbola ilk adımını attığı Yenişehir Belediyespor'u ziyaret eden Burhan, burada futbol eğitimi alan çocuklar ve gençlerle sohbet etti. Yenişehir Belediyespor'un kendisi için özel bir öneme sahip olduğunu belirten Burhan, gençlere güvendiğini söyledi. Başarılı futbolcu Burhan, "Buradaki hocaların ve yöneticilerin bugünlere gelmemde önemli payı var. Fırsat buldukça ziyaret ediyorum. Burada nice Burhanlar yetişeceğine inanıyorum. Diyarbakır'da bu potansiyel ve yetenekler var. Yeter ki sahip çıkılsın, imkan verilsin. Bundan sonra Diyarbakır gençliği için elimden geleni yapacağım" dedi. - DİYARBAKIR
Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2014, 18:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER