MİLLİ MAÇ ORGANİZASYONUNDA “MURAT AKSU”  İZİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili olduktan sonra ilk iş olarak ilk kez bir milli maçın memleketi Diyarbakır’a alınmasını sağlayan Murat Aksu, memleketinde takdir topladı. Aksu’nun yeni hedefi ise Galatasaray, Fenerbahçe ,Beşiktaş ve Trabzonspor’dan oluşan dostluk maçını Diyarbakır’da oynatmak.

MİLLİ MAÇ ORGANİZASYONUNDA “MURAT AKSU”  İZİ

Uzun yıllar Beşiktaş ve TFF’de üst düzey yöneticilik yapan ve Mehmet Ekşi başkanlığındaki TFF yönetiminde başkan vekilliği görevini üstlenen Murat Aksu, Diyarbakır’daki ilk milli maç olan Türkiye-İskoçya maçının kente alınmasında önemli rol oynadı. Aksu’nun girişimleriyle karşılaşma 33 bin seyirci kapasiteli Diyarbakır Stadyumu’na alındı. 2018 yılında inşa edilen ve Türkiye’nin son dönemlerde inşa edilen UEFA normlarına uygun akıllı statları arasında yer alan Diyarbakır Stadyumu’ndaki maç öncesinde Diyarbakır’da hem sportif hem ekonomik açıdan büyük bir hareketlilik yaşanıyor.

Bölgede Sporun Gelişmesi İçin Yeni Destekler

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve TFF yönetimiyle beraber Salı günü memleketi Diyarbakır’a gelecek olan Murat Aksu’dan kent ve bölge için yeni güzel haberler bekleniyor. Aksu’nun yeni hedefi ise Galatasaray, Fenerbahçe ,Beşiktaş ve Trabzonspor’dan oluşan dostluk maçını Diyarbakır’da oynatmak.

Aksu, bölgede sporun gelişmesi için yeni projelerle profesyonel ve amatör kulüplere tesisleşmeden ekonomik projelere kadar bir çok konuda destek vermeyi de planlıyor.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER