MİLLİ SPORCU SENA TERCİHİNİ MEKTEBİM’DEN KULLANDI

Türkiye Karate Şampiyonu milli sporcu Sena Kızılaslan, lise okul tercihini Diyarbakır Mektebim Koleji’nden yana kulandı. Sena, sportif başarısı ile daha önce burslu okuduğu Diyarbakır TED Kolejinde adından sıkça söz ettirmişti.

MİLLİ SPORCU SENA TERCİHİNİ MEKTEBİM’DEN  KULLANDI
 Milli Karateci Sena Kızılaslan, lise tercihini 2-3 özel okulun istemesine rağmen Diyarbakır Mektebim Koleji’nden yana kullanarak tam spor bursluluk süresince hem akademik hem de sportif alanda başarılarını ve mücadelesini yeni okullu için vermek istiyor.

KAYA’YA TEŞEKKÜR ETTİ

Kızılaslan, “Daha önce burslu olarak eğitim aldığım Diyarbakır TED Kolejinin benim üzerimde emekleri ve desteklerini unutamam. Bana sportif alanda bir şeyler katmasalar bile benim gelecekteki eğitim alanında ve hayatım boyunca akademik alanda çok şeyler kattığını unutmak mümkün değil. Ben buradan bana emek ve destek veren TED Koleji Eski Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya abime ve öğretmenlerime sonsuz teşekkür eder ellerinden öperim” dedi.



“RİSKLERİ SEVEN BİRİYİM”

Hem eğitim alanında hem de sportif alanda okullarında görmek istediklerini ancak tercihin Diyarbakır Mektebim Koleji’nden yana kullandığını ifade etti. Sena, “Ben bu okullu seçmemdeki önemli unsur ise lisesi ilk olarak açıldı ve ilk öğrenci olmak çünkü her zaman ilkler risk taşınır denir bende riskleri seven biriyim. Risk olmayınca başarı gelmez inşallah Allah bana burada o güzel başarılarıma yenilerini eklememi nasip eder burada olmama vesile olan ve bana güvenen Mektebim Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Merdoğlu,'na Genel Müdür Servet Oğuzhanlı'ya karate antrenörlerim Mehmet Yazar'a ve Ahmet Yazar’a teşekkür ederim” dedi.
Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2018, 16:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER