MORALLER YÜKSEK,ROTA İSTANBUL

Son 2 maçını kazanarak kriz dönemini atlatan Diyarbekirspor,Pazar günü İstanbul'da oynayacağı Kasımpaşa Erok maçı öncesinde büyük bir motivasyon yakaladı.

MORALLER YÜKSEK,ROTA İSTANBUL
   Muğlaspor ve Ergene Velimeşespor beraberlikleri ile Pazarspor ve Ankara Demirspor yenilgileriyle üst üste 4 maçta 10 puan kaybederek krize giren Diyarbekirspor,son 2 haftada Kayseri Erciyesspor ve Darıca Gençlerbirliği maçlarını kazanarak hanesine yazdırdığı 6 puanla yeniden şampiyonluk havasına girdi.

Takımda moral ve motivasyon yeniden artarken,29 Ekim Pazar günü deplasmanda oynanacak Kasımpaşa Erokspor maçına da bu havayla hazırlanıyor. Teknik heyet ve futbolcular,maça iyi hazırlanarak zorlu mücadeleden zaferle ayrılacaklarını dile getiriyor.

Teknik direktör Bayram Toysal'ın hafta boyunca devam eden çalışmalarda takımı 3 puan hedefiyle maça hazırayarak uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

Darıca Gençlerbirliği galibiyetine ekstra prim veren Kulüp Başkanı Bilal Kadayıfçıoğlu ve onursal başkan Feyzi İlhanlı,takıma,"Siz maç kazanın.Bizi başarıya taşıyın.Gerisini bize bırakın "mesajını verdi.


.....

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2017, 14:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER