M.YILMAZ BAY: Cumhurbaşkanımız Erdoğan Yeni stad bitmeden eskisine dokunulmayacak demişti haberiniz var mı?

Cumhurbaşkanımız Erdoğan Yeni stad bitmeden eskisine dokunulmayacak demişti haberiniz var mı?

M.YILMAZ BAY: Cumhurbaşkanımız Erdoğan Yeni stad bitmeden eskisine dokunulmayacak demişti haberiniz var mı?
 1 Haziran 2011 Dönemin Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan Diyarbakır mitinginde yeni stadyumun müjdesini veriyor ve ekliyor 30 Bin kişilik güzel bir stad yaptıracağız ve Diyarbakır'a yakışacak bir stad mevcut stadın yerini başka şekilde değerlendireceğiz yıkılacak diyor. Ne zaman yıkılacak yeni stadyum bittiği zaman peki yeni stadyum bitti mi? Hayır. 2017'de bitmesi düşünülüyor.

Dün itibariyle Atatürk stadyumunun elektiriği ve suyu kesilmiş ve yıkımına başlanacağı konuşuluyor. Gerek Cumhurbaşkanımız Erdoğan gerekse İl Valimiz Hüseyin Aksoy yeni stad bitmeden eski stada dokunulmayacak demişti. Şimdi ne oldu da yıkıma başlanacak bu kararı kimler verdi amaçları ne. 

Orada spor yapan insanlar, maçlarını oynayan Diyarbekirspor, Milli anlamda Diyarbakır'ın yüz-akı atıcılık sporu, nereye gidecek düşünen oldu mu? Suyunu ve elektriğini kestiğiniz stadyumda 1 trilyon değerindeki çimi şaşal sularlamı sulayacaklar anlamış değilim. Bu yanlıştan acilen vazgeçilmesini ve yeni stadyum bitmeden buraya dokunulmamasını istiyoruz bu anlamda Diyarbakırda bulunan kulüpler, sporcular ve taraftarları duyarlı olmaya davet ediyorum. 

M.YILMAZ BAY
Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2016, 14:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER