NAMIK ALTUNSOY FUTBOLCULARINI KUTLADI.

Spor toto 3.lig kırmızı grup takımlarından Diyarbekirspor’un Teknik Direktörü Namık Altunsoy. Deplasmanda aldıklaır farklı galibiyet için taraftarlarını kutladı.

NAMIK ALTUNSOY FUTBOLCULARINI KUTLADI.
 Spor toto 3.lig kırmızı grup takımlarından Diyarbekirspor’un  Teknik Direktörü Namık Altunsoy. Deplasmanda aldıklaır farklı galibiyet için taraftarlarını kutladı.

Teknik Direktör Namık Altunsoy, yaptığı açıklamada ,Kemerspor karşısında önemli bir galibiyet alarak zirve yürüyüşüne devam ettiklerini belirterek başarılı performanstan dolayı takımı kutladı. Altunsoy,”Bizim için her maç ve her rakip önemlidir. Ancak Kemerspor maçı çıkışımızı devam ettirme adına kritik öneme sahipti. Şimdiye kadar evinde sadece bir kez yenilen ve sadece 1 puan gerimizde yer alan rakibimizi iyi oynayarak farklı yendik. Bir hafta içinde 2’si deplasman olmak üzere 3 önemli maç oynadık. Buna rağmen güzel bir futbol ve farklı sonuç elde eden futbolcularımızı tebrik ediyorum. İlk yarının sonu için belirlediğimiz bir hedef var. Buna ulaşmak için artık Sultanbeyli maçına odaklanacağız” dedi.

TARAFTARLARA ÇAĞRIDA BULUNDU

Altunsoy, taraftarlara da mesaj göndererek bundan sonra özellikle iç saha maçlarında tribünleri doldurmalarını istedi. Altunsoy,”Şampiyon olmak istiyorsak kendi sahamızdaki maçları rakipler için deplasman havasına çevirmeliyiz. Bundan sonra yapacağımız tüm maçlar önemli olacak. Taraftarlarımıza büyük iş düşüyor. Zaten takıma sahip çıkıyorlar. Daha fazla sahip çıkmalarını ve tribünleri doldurmalarını istiyoruz. Sabırla takımı desteklesinler. Maç maç düşünüyoruz. Bu düşünce ile ligin zirvesine doğru ilerlemek istiyoruz” diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2015, 20:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER