NİHAT ÖZDEMİR, ERGANİSPOR’UN KAMP MASRAFLARINI KARŞILAYACAK

İş Adamı Nihat Özdemir, bölge sporuna destek vermeye devam ediyor. Diyarbekirspor ve Amed Sfk’in kamp masraflarını ödeyen Özdemir şimdide Erganispor’un devre arası kamp masraflarını karşılıyacak

NİHAT ÖZDEMİR, ERGANİSPOR’UN KAMP MASRAFLARINI KARŞILAYACAK
 Bölgede sporun gelişmesi için yaptığı katkılarla takdir toplayan Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir,Diyarbekirspor ve Amedspor’dan sonra Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi’nde zirve mücadelesi veren Erganispor’a da bir kez daha destek çıktı. Geçmiş yıllarda Erganispor’a hem kamp hem de maddi destek sunan Özdemir, kendisini ziyaret eden kulüp yöneticilerinin talebi üzerine devre arası kampını karşılama ve maddi destek sözü verdi.

 Erganispor Kulübü Başkanı Ekrem Senvar, önümüzdeki günlerde 31 kişilik kafile ile Antalya’ya giderek kamp yapacaklarını söyledi. Özdemir’in bölge sporuna en büyük desteği sunan isim olduğuna dikkat çeken Senvar,”Bir çok kurum ve iş çevreleri burada para kazandıkları halde duyarsız kalıyor. Sayın Nihat Özdemir ise her zaman vefasını ortaya koyuyor. Bölgede sporun gelişmesi için gerekli desteği sunuyor. Takımımızın devre arası kampını karşılayacak ve maddi destek verecek. Kendisine bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2015, 20:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER