‘NUMAN POLAT YÜZÜNDEN KENTİ KÜSTÜRMEYİN’

Diyarbakırspor Azrailler Grubu, son olarak kendisini eleştiren basına ve taraftarlara hakaret ettiği için tepki çeken Diuarbekirspor Sportif Direktörü Numan Polat’ın görevden el çektirilmesini istedi. Grubun açıklamasında,bir kişi uğruna kentin tamamını küstürmenin anlamı olmadığı vurgulandı.

‘NUMAN POLAT YÜZÜNDEN KENTİ KÜSTÜRMEYİN’
 Son günlerde sosyal medya hesabında basına ve taraftarlara hakaret etmesiyle gündemde olan Diyarbekirspor Sportif Direktörü Numan Polat topun ağzında. Taraftarların ve basın mensuplarının sosyal medyada tepki gösterdiği Polat için Azrailler Grubu’ndan yönetime mesaj geldi.

Azrailler Grubu,uygulamaları ve tutumu ile tepkilere hedef olan Polat’ın kulüpten uzaklaştırılması istendi,bir kişi yüzünden kenti kulübe küstürmenin anlamı olmadığına dikkat çekildi.

 

İşte Azrailler Grubu’nun Açıklaması

Artık taraftara basına şehrin bileşenlerine kulak verme vakti geldi.

Bireysel takımdan topluma mal edilmiş bir takım çizgisi dışına çıkılmaması için, sözde sportif direktör olarak kulübe gelen ama ğberi hiçbir başarısı olmayan ve takım içinde karışıklıklara sebebiyet veren , tane teknik direktörün gönderildiği ama hala görevini sürdüren Numan Polat'ın derhal görevden alınması gerekmektedir.

Kimse bu şehrin basınına taraftarına değerlerine laf söyleme ve kaderiyle oynama curetinde bulunamaz.

Kulübün bir an önce bu şehrin sesine kulak vermesini ve bir kenti Numan Polat’a kurban etmemesini temenni ederiz.

Aksi durumda tüm şehri Numan Polat yüzünden takıma küstürmenin hiçbir anlamı yoktur.

Başkanımızın ve yönetimimizin gereğini yapacağından şüphemiz yoktur.

 

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2017, 21:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER