NURULLAH EDEMEN'DEN ÜSKÜDAR MAĞLUBİYETİ SONRASI AÇIKLAMA

Spor Toto 2.lig Beyaz gurup takamlarından Amedsportif Faaliyetler takımının başkanı Nurullah Edemen, Pazar günü İstanbul’da oynadıkları ve ilk kez mağlubiyet aldıkları Anadolu Üsküdar maçının yenilgisiyle ve bazı olaylarla ilgili açıklama yaptı.

NURULLAH EDEMEN'DEN ÜSKÜDAR MAĞLUBİYETİ SONRASI AÇIKLAMA
 Spor Toto 2.lig Beyaz gurup takamlarından Amedsportif Faaliyetler takımının başkanı Nurullah Edemen, Pazar günü İstanbul’da oynadıkları ve ilk kez mağlubiyet aldıkları Anadolu Üsküdar maçının yenilgisiyle ve bazı olaylarla ilgili açıklama yaptı.

Nurullah Edemen açıklamasında. “Merhaba sevgili Amedspor gönüllüleri;

Maalesef bu hafta sizleri sevindiremedik mağlup olduk ve üstüne 16 maçtır yenilmezlik unvanımızı bıraktık Maltepe stadında Anadolu Üsküdar Spora karşı. Maça iyi başladık ve hatta ilk 20 dakikada % 100 iki gol pozisyonunu gole çeviremedik ve sonrası bildiğiniz gibi işte. Futbol böyle bir spor dalı, oyunun kaderi bir anda değişebiliyor. Fırsatları doğru kullanmak gerekir anlayacağınız. Bütün Amedspor gönüllüsü taraftarlarımızdan özür diliyoruz sizleri bu hafta mutlu edemedik diye.

Lig her şeye rağmen devam ediyor ve bizde hiçbir mazeretin arkasına sığınmak istemiyoruz. Yok eksik kadro yok sakat falan filan. Bir takım 11 kişi olarak sahaya çıkıyorsa kadro tamam demektir. Olmayan sporcu kardeşimizin yerine bir başka arkadaşımız formasını giyip sahaya çıkmışsa o performansı ortaya koyacak demektir. Onun için bu sporcu kardeşlerimiz bu takımda biri bir diğerinin açığını kapatacak, yokluğunda yerini dolduracak. Ama bundan çok ciddi dersler çıkarmamız gerekiyor. Neden bir hafta aralıkla ligin altında iki takıma 3 puan verdik diye. Hepimiz dönüp gerekli analizleri yapmak ve kazanım elde ekmek zorundayız. Bu hafta sonun oynanacak maçta kendimiz affettirmeli ve lige kaldığımız yerden devam etmeliyiz. Başkada bir alternatif yolu yok zaten. Yoksa her birimiz gerekli bedeli ödemeliyiz.

Maçtan önce hafta içinde Anadolu Üsküdar Spor başkan ve yönetimi ile sürekli diyalog halindeydik. Buna rağmen tüm çabalarımız kendi seyircimizin de olduğu bir maç olmasına birileri izin vermedi. Buradan başkan ve yönetime gösterdikleri iyi niyet, yakınlık ve hoşgörü için teşekkür ederiz. Ayrıca Maltepe ilçe gençlik müdürüne de hafta içinde ve maç esnasında gösterdiği yakın ilgi ve yardımları içinde çok teşekkür ediyorum.

Maçta kendini seyirci sanıp tribünde yerini almış ama maçın dışında her şeyi yapan, maçın başından sonuna kadar her türlü kötü, küfürlü ve ırkçı söylemlerde bulunan sözüm ona türbindeki ( lafım bütün Anadolu Üsküdar Spor taraftarına değildir ) taraftar denen müsveddelere kocaman bir ayıp gönderiyorum. Bence kendinizden utanmalısınız diyorum. Siz futbolun da, Türkiye halkları kardeşliğinin de hainisiniz, vatan haini denen o kavram tamda sizinle bütünleşiyor ve kimlik buluyor. Birde bu yetmezmiş gibi bu taraftar grubu maça gelip onlara destek veren neredeyse İstanbul Anadolu yakasında ki bütün ülkü ocaklarına teşekkür mesajı yayınlamış. Bu kadarda pişkinlik olmaz dedirtiyor adama.

Maçın gözlemci ve temsilcisine gelince. Bakalım neleri yazmışlar göreceğiz. Gerçek anlamda ne kadar profesyonelce yapacaklar mesleklerini çok merak ediyorum. Bizim burada 30 saniyelik bir söylemde dakikalarca yapıldı diyenler 95 dakika susmadan küfür atan ve ırkçılık söylemlerinde bulunan Anadolu Üsküdar türbinleri için neler yazacaklar.
Bu vesileyle bütün Amedspor gönüllüsü taraftarımızı sevgi ve saygı ile selamlıyorum. “ dedi.

HABER: MUSTAFA GÖKER

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2016, 12:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER