O'kan' Hayat Veriyor

Nevşehir Belediyespor'dan sonra Kızılcabölükspor'u da Okan Dernek'in uzatma dakikalarında gelen golüyle yıkan Diyarbekirspor, zirvedeki yerini korudu.

O'kan'  Hayat Veriyor

O’Kan’da Liderlik Var

Diyarbekirspor, geçen hafta Nevşehir Belediyespor karşısında olduğu gibi Denizli’de Kızılcabölükspor’u da yine Okan Dernek’in uzatmda dakikalarında attığı golle 1-0 yenerek liderliğini sürdürdü.

Nefesleri kesen maçın ardında Diyarbekirspor’un soyunma odasında bayram coşkusu yaşandı.

Şampiyonluk Yolunda Kader Golü

Misli.Com 3.Lig 1.Grup lideri Diyarbekirspor, geçen hafta olduğu gibi bu hafta da zirvedeki yerini uzatma dakikalarında bulduğu golle 3 puana uzanarak şampiyonluk yolunda tarihi bir engeli daha aştı.

90 dakikası büyük çekişmeye sahne olan maçın ilk yarısında bir çok gol pozisyonundan yararlanamayan Diyarbekirspor, ikinci yarıda da rakip kalede büyük baskı kurdu. Bu baskının sonucu olarak gol 90+4.dakikada yine Okan Dernek’ten geldi. Ceza alanına yapılan ortada nefis bir kafa vuruşu yapan tecrübeli futbolcu, Nevşehir Belediyespor karşısında olduğu gibi bir kez daha altın değerinde galibiyete imza attı.

Gergin geçen maçta hakemin cebinden 14 kart çıktı. Diyarbekirspor’dan 8 futbolcu sarı kart görürken,Denizli temsilcisi Kızılcabölükspor’dan da Semih Mustafa 90+2.dakikada kırmızı kart gördü.

Gelecek Hafta Bölge Derbisi Var

Diyarbekirspor’un takipçilerinden Bucaspor 1928, sahasında Payasspor’u 3-0 yenerken Malatya ekibi Yeşilyurt Belediyespor sahasında Ofspor’a 3-1 yenildi.

Son 9 haftaya girilirken Diyarbekirspor,47 puanla lider durumda yer alıyor. Bucaspor’un 46 ve Yeşilyurt Belediyespor’un ise 41 puanı var.

11 Mart Perşembe günü Diyarbekirspor-Yeşilyurt Belediyespor, Bucaspor 1928-1877 Alemdağspor maçları oynanacak.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER