Ödemeler Yapıldı, Akbaş Yolda

Diyarbakırspor A.Ş’de futbolcuların transfer taksitleri ve Erzincan galibiyetinin primleri ödendi. Prensipte anlaşmaya varılan yeni teknik direktör Hıdır Akbaş’ın bugün Almanya’dan Türkiye’ye geleceği bildirildi.

Ödemeler Yapıldı, Akbaş Yolda
 Diyarbakırspor A.Ş’de ligin ilk yarısına ait futbolcu alacakları ödendi. Transfer taksitlerinin geriye kalan tüm ödemeleri tamamlanırken,ErzincanRefahiyespor galibiyeti için söz verilen çift prim de ödendi. Kulüp Başkanvekili Mehmet Akan,ligin ilk yarısına son transfer taksitleri ve primleri dün itibariyle kapattıklarını ifade ederek maç başı alacaklarının da en kısa zamanda ödeneceğini ifade etti.

‘BAŞKANIN ÇABASI DEĞERLİDİR’

Akan,”Maddi konularda tek başına olmasına rağmen başkanımız Feyzi İlhanlı gerekli tüm ödemeleri bugüne kadar yerine getirdi. Kalan transfer taksitleri ve primler de dün itibariyle futbolcuların hesaplarına yatırıldı. Bu anlamda borcumuz kalmadı. Maç başı alacaklarını da ikinci yarı başlamadan önce ödeyeceğiz. Her kulüpte olduğu maddi konularda sorunlar ve gecikmeler olabilir. Ancak başkanımızın bu konudaki başarısı ve çabası önemlidir.” dedi.

‘NAMIK HOCA AYRILMAK İSTEDİ’

Namık Altunsoy’un kendi isteğiyle ayrıldığını belirten Akan,yeni teknik direktör Hıdır Akbaş’ın bugün Almanya’dan gelerek takımın başına geçeceğini söyledi. Akan,”Bu ayrılığın nedeni maddi sorunlar değil. Kulüplerde zaman zaman böyle görüş ayrılıkları oluyor. Emeklerinden dolayı Namık hocaya teşekkür ediyoruz. Tuzlaspor maçı öncesinde bırakmak istedi ancak devreyi tamamlamasını istedik. Devre tamamlanınca da bıraktı. Başkanımız Hıdır Akbaş’la anlaştı. Deneyimli bir isim olan hocamız takımın başına geçerek takımı ikinci yarıya hazırlayacak.” diye konuştu.

TAKIMI ANTRENÖR KAYA ÇALIŞTIRIYOR

Bu arada ikinci yarı hazırlıklarına Diyarbakır’da başlayan Yeşil-Kırmızılı takımı yardımcı antrenör Hüseyin Kaya çalıştırıyor. 31 Aralık’a kadar çalışmalarını devam ettirecek olan Diyarbakırspor A.Ş,1 günlük iznin ardından Antalya’ya giderek kamp çalışmalarına başlayacak. Yeni transferler de Teknik Direktör Hıdır Akbaş’ın kente gelip takımın başına geçmesinden sonra yönetime sunacağı raporla netleştirilecek.

DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2013, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER