ÖĞRENCİLERİN DİYARBEKİRSPOR SEVGİSİ

Spor toto 3.lig grubu takımlarından Diyarbekirspor’lu futbolcularla buluşan dair gelirli ailelere mensup çocuk öğrenciler, unutulmaz bir gün yaşadı

ÖĞRENCİLERİN DİYARBEKİRSPOR SEVGİSİ
 Ailelerinin ekonomik imkanları bakımından akranlarına oranla dezavantajlı olan çocuklar,futbolcularla top oynadı hem de eğlendi. Merkez Yenişehir İlçesi’ne bağlı Şehitlik semtinde bulunan Şehit Öğretmen Nuriye Ak İlköğretim Okulu’nun öğrencileri, ilk olarak kulüp binasında ağırlandı. Futbolcuların yemek yediği yemekhanede ağırlanan öğrencilere yiyecek ve içecek servisi yapılarak kulübün lisanslı ürünleri hediye edildi.
‘EĞİTİM HER ŞEYDEN ÖNCE GELİR’

Büyük bir heyecan ve mutluluk yaşayan öğrenciler,teknik direktör Namık Altunsoy ve yöneticilere takım hakkında sorular sorarak bilgi aldı. Altunsoy, öğrencilerden sporu sevmelerini ve spor yapmalarını isterken,eğitime de vurgu yaptı. Altunsoy,”Sizin asıl hedefiniz sizi büyük zorluklarla okutmaya çalışan ailenize ve topluma faydalı olmaya gayret etmek olmalıdır. Bunun için eğitiminizi hiçbir şekilde aksatmayın. Sporu sevmek ve yapmak eğitime engel değil. Spor ve eğitim birbirini tamamlar”dedi. Takımı maçlara nasıl hazırladıkları konusunda mini bir prova yapan Altunsoy,idmanlarda kullandığı düdüğü bir öğrenciye vererek eğlence dolu yaşanmasına neden oldu.
    
SAHADA FUTBOLCULARLA OYNADILAR

Öğrenciler, daha sonra soyunma odasına inerek idmana hazırlanan futbolcularla buluştu. Futbolculara çeşitli konularda sorular soran öğrenciler, son olarak Seyrantepe’deki idman sahasına geldi. Futbolcu ağabeyleri ile kısa süreliğine futbol oynayan öğrenciler,takımla birlikte düz koşu yaptı ve penalı yarışmasına katıldı. Yeşil-Kırmızılı takımın kalecilerine penaltı atan çocukların mutluluğu ve heyecanı gözlerinden okunuyordu. Çocukların unutulmaz günü, takımla beraber hatıra resmi çekilerek son buldu. Okul yönetimi ve organizasyona katılan öğrenciler,yakın ilgiden dolayı Diyarbekirspor yönetimi, teknik heyeti ve futbolcularına teşekkür etti.
AMAÇ DİYARBAKIRSPOR SEVGİSİNİ AŞILAMAK

Çocuklarla yakından ilgilenen teknik heyet ve futbolcular, onları Pazar günkü Sultanbeyli Belediyespor maçına davet etti. Kulüp yöneticileri,halkla bütünleşmeyi sağlayacak sosyal projelere büyük önem verdiklerini dile getirerek bundan sonra da benzer çalışmaların devam edeceğini kaydetti. Buradaki amacın çocuklara Diyarbakırspor sevgisini aşılamak olduğu ifade edilen bilgilendirmede,”Onlar yarınların büyük Diyarbakırsporluları olacak. Amacımız böyle aktivitelerle onlara bu sevgiyi aşılamaktır. Bu etkinlikte de çocuklara değerli olduklarını hissettirmeye çalıştık” ifadeleri kullanıldı.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2015, 17:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER