Öğretmenler gününe futbollu kutlama

Diyarbakır'da, 24 Kasım Öğretmenler Günü Atatürk Stadı'nda oynanan futbol maçıyla kutlandı. Maçta öğretmenlerin yanı sıra vali yardımcıları ve eski futbolcular da forma giydi.

Öğretmenler gününe futbollu kutlama
 24 Kasım Öğretmenler Günü, Diyarbakır'da çeşitli spor etkinlikleriyle kutlandı. Günün en anlamlı olayına Atatürk Stadı ev sahipliği yaptı. Vali Yardımcıları, Milli Eğitim Şube Müdürleri, öğretmenler ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personelinin forma giydiği maç 30'ar dakikalık iki devre halinde oynandı. Renkli görüntülerin yaşandığı ancak hakemlerin kötü yönetim gösterdiği müsabakada Valilik Karması, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karması'nı 6-3 mağlup etti.

Vali Yardımcıları aynı takımda

Maçın başlama vuruşunu Vali Hüseyin Aksoy ve İl Milli Eğitim Müdür Vekili Adnan Hürata yaptı. Valilik Karması'nda Vali Yardımcıları Mehmet Demir, Mimar Sinan Batmaz ve  Mustafa Can da forma giydi.

İki takım sahaya Öğretmenler Günü anısına anlamlı pankartlarla çıktı. Maç sonunda iki takım oyuncuları birbirlerini tebrik etti.

Sponsor Ned-San şirketi

Karmaların giydiği formalar iş adamı Nedim Şimşek tarafından yaptırıldı. Vali Yardımcısı Mimar Sinan Batmaz, böylesine anlamlı bir günde düzenlenen müsabakaya sponsor olan Nedim Şimşek'e teşekkür etti. Valilik karması Bordo-Mavi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü karması ise Sarı-Kırmızılı forma ile mücadele etti.

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2014, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER