OLGUNLAR FUTBOL LİGİ BAŞLADI

Diyarbakır’da Yerel Gündem 21 Kent Spor Meclisi’nin organize ettiği ve 40 yaşın üzerindeki spor adamlarının forma giydiği Olgunlar Futbol Turnuvası başladı. Turnuvaya 8 takım katılıy

OLGUNLAR FUTBOL LİGİ BAŞLADI
 TURNUVAYA 8 TAKIM KATILIYOR

Diyarbakır’da Yerel Gündem 21 Kent Spor Meclisi’nin organize ettiği ve 40 yaşın üzerindeki spor adamlarının forma giydiği Olgunlar Futbol Turnuvası start aldı.
Tek devreli lig üsülüne göre yapılacak maçlar sonunda ilk 4’e giren takımlar yarı finale kalacak. Yarı final ve final maçları tek maçlı eleminasyon sistemine göre yapılacak. Final maçını kazanan takım şampiyon olacak.
BELEDİYE BAŞKANLARI AÇILIŞTA
Turnuvanın açılışına Yenişehir ve Sur Belediye Eşbaşkanları,Yerel Gündem 21 Kent Spor Meclisi Başkanı Metin Kılavuz, spor taban birliklerinin yöneticileri ve spor adamları katıldı.
Turnuvanın sponsorluğunu iş adamı ve Erganispor Başkanı Nedim Şimşek üstlendi. Açılış maçında ASKF Diyarbekirspor, Petrolspor’u 4-1 mağlup etti.
GENÇLİK SPOR MÜDÜRLÜĞÜ’NE PARA TEPKİSİ
Bu arada Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün  Olgunlar Futbol Turnuvası için para talep etmesi tepki çekti. Müdürlük, turnuvaya katılan takımlardan 1550 TL para aldı.


Bu duruma spor adamlarının tepkisi sert oldu. Spor adamları,”İl Müdürü Abdüllatif Umut, tesislerin halka ücretsiz hizmet vereceğini defalarca beyan etmişti. Basında bu konuda yer alan haberleri herkes biliyor. Şimdi ise tesisler için bizden para aldılar. Bu ne lahana bu ne turşu” şeklinde tepki gösterdi.
Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2014, 21:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER