Önemli Kararlar Bekleniyor

Teklif götürülen İsmet Yılmaz’ın Sportif Direktör olmasına kesin gözüyle bakılan Y.Diyarbakırspor’da önümüzdeki günlerde başka radikal kararlar da alınacağı ifade ediliyor. Teknik heyet ve transfer rotasında önemli değişiklikler bekleniyor.

Önemli Kararlar Bekleniyor
Y.DİYAR’DA ÇOK ŞEY DEĞİŞECEK

Teklif götürülen İsmet Yılmaz’ın Sportif Direktör olmasına kesin gözüyle bakılan Y.Diyarbakırspor’da önümüzdeki günlerde başka radikal kararlar da alınacağı ifade ediliyor. Teknik heyet ve transfer rotasında önemli değişiklikler bekleniyor.

FUTBOL ŞUBESİNDE TEK YETKİLİ


Yeni Diyarbakırspor’da sıcak günler yaşanıyor. Başkan Feyzi İlhanlı’nın Sportif Direktörlük için teklifte bulunarak futbol şubesi için tek yetkili görevlendirmeyi planladığı İsmet Yılmaz’ın bu göreve gelmesine kesin gözüyle bakılırken,deneyimli futbol adamının hafta sonuna kadar İstanbul’a giderek Başkan İlhanlı ile masaya oturacağı ve çalışmalara başlayacağı ifade ediliyor.
Yılmaz’ın isminin Yeşil-Kırmızılı kulüple geçmesine Diyarbakır’daki spor camiasından da destek geldi. Spor adamları,Yılmaz’ın bilgi,birikimi ve deneyimi ile önemli faydalar sağlayacağını dile getirerek İlhanlı’nın doğru
karar verdiğini kaydettiler.

ÖNEMLİ KARARLAR BEKLENİYOR

İsmet Yılmaz’dan sonra kulüpte teknik heyet ve transfer politikasında da önemli kararlar alınacağı dile getiriliyor. Başkan İlhanlı’nın belirlediği transfer bütçesi kapsamında transfer çalışmalarını yürütülecek ve PTT 1.Lig dahil Türkiye liglerinde forma giyen hem gelecek vaat eden hem de kariyerli futbolcuların transfer edileceği konuşuluyor. Son gelişmeleri değerlendiren Başkan İlhanlı,”Büyük emek vererek bu takımı 3.Lig’e çıkardık. Burada kalmaya niyetimiz yok. Bir an önce 2.Lig’e çıkmak istiyoruz. Bunun için maddi manevi ne gerekiyorsa yapacağız. Birkaç gün içinde önemli adımlar atacağız. Taraftarlarımız sürprizlere hazır olsun. Ayrıca Yeni Diyarbakırspor kurum gibi yönetilecek. Herkesin görevi belli olacak ve makine düzeni gibi işleyecek. ” İfadelerini kullandı.

SAFFET AZBAY

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2013, 00:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
sami ayhan
sami ayhan - 11 yıl Önce

abi ne kararı geçen hafta dediler 10 tane futbulcuyla anlaşılmış yok yi oyuncular başka takıam gidecek biz yine seyredeceğiz galiba çünkü vaziyet onu gösteriyor...

mesut
mesut - 11 yıl Önce

e hadi inşallah

mahmut öz
mahmut öz - 11 yıl Önce

ismet yılmazı getirirsen çok büyük bir başkan olduğunu kanıtlarsın ismet yılmaz sesleri beni heycanlandırıyor . sanai̇ si̇tesi̇ di̇yarbakr /

mehmet aycan
mehmet aycan - 11 yıl Önce

diyarbakır büyük şehire inat. yeni diyarbakıra gelmesi şampiyonluk demektir çok başarılı bir adam gerçekten şampiyonluk yaşamıştır..

SIRADAKİ HABER