ONLAR ÜST LİGLERE BİZ YERİMİZDE SAYIYORUZ

Diyarbekirspor ve Amedspor’la aynı liglerde yer almış olan bir çok takım şimdi üst liglerde.

ONLAR ÜST LİGLERE BİZ YERİMİZDE SAYIYORUZ
Diyarbekirspor ve Amedspor’la aynı liglerde yer almış olan bir çok takım şimdi üst liglerde.

 

Diyarbekirspor, Kimleri Üste Göndermedi ki

Diyarbekirspor’un 2013-2014’teşampiyonluğu kaptırdığı Keçiörengücü 2.Lig’de, aynı sezon  Konya’da Play-Off yarı finalinde elediği İstanbulspor TFF 1.Lig’de,aynı sezon finalde elendiği Menemen Belediyespor 2.Lig’de, 2014-2015’te şampiyonluğu kaptırdığı Eyüpspor 2.Lig’de,2015-2016 sezonunda şampiyonluğu kaptırdığı Etimesgut Belediyespor 2.Lig’de,bu sezon şampiyonluğu kaptırdığı Darıca Gençlerbirliği ve İstanbul’da Play-Off finalinde elendiği Ankara Demirspor 2.Lig’de. Geçen sezon şampiyonluğu kaptırdığı Afjet Afyonspor ve İstanbul’da Play-Off finalinde elendiği Sakaryaspor ise önümüzdeki hafta Mersin’de TFF 1.Lig’e yükselme finalinde karşı karşıya gelecek.

Amedspor İçin de Değişen Bir Şey Yok

Amedspor’un aynı ligde yer aldığı takımlar arasında Alanyaspor ,Ankaragücü ve B.B Erzurumspor Süper Lig’de mücadele ediyor.Bu takımlardan Ankaragücü ve Erzurumspor bu sezon Süper Lig’e yükseldi. Ankaragücü 3 yıl önce,Erzurumspor ise 1 yıl önce Amedspor’la beraber 2.Lig’de mücadele etmişti.

Amedspo’la daha önce 2.Lig’de yer alan 

İstanbulspor,Altınordu,Elazığspor,Adanaspor takımları da TFF 1.Lig’de yer alıyor.  Bu takımlardan İstanbulspor hem Amedspor hem de Diyarbekirspor’la aynı liglerde ve gruplarda mücadele etti,üst liglere çıktı ama Diyarbakır takımları yerinde saydı.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2018, 17:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER