ORHANGAZİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ UZUNKÖPRÜ

Kendi sosyal medya hesabı üzerinde Diyarbekirspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy’u hedef alan açıklamalar yapan Orhangazispor Teknik Direktörü Cevdet Uzunköprü’ye tepki geldi.

ORHANGAZİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ UZUNKÖPRÜ
 Diyarbekirspor yönetimi, Uzunköprü’nün bir spor adamına yakışmayacak tutumlar sergilediğine dikkat çekerek  kendisini Altunsoy ve Diyarbekirspor’dan özür dilemeye davet etti.
‘Asıl Hedef Hocamız Değil, Kulübümüzdür’
 Açıklamada,”Geçen hafta oynadığımız maçın ardında kendi kişisel facebook hesabında hocamıza yönelik çirkin itham ve hakaretlerde bulunan bu şahısı en hafif ifadeyle kınıyoruz.  Bu yaklaşım bir spor adamına,hatta sıradan bir insana yakışmaz. Görünürde hocamıza yönelik ifadeler kullanmış gibi görünse de aslında hedef kulübümüzdür ve camiamızdır. Bu şahıs kuyruk acısı varmış misali kulübümüze ve kentimize dönük kinini kusmuştur. En iyi ayna spor kamuoyu olup,spor kamuoyu da  kimin hangi karaktere sahip olduğunu gayet iyi biliyor.

‘Bu Çarpık Anlayış Barındırılmamalı’
Bu şahısı hem hocamızdan hem de kulübümüzden ve camiamızdan özür dilemeye davet ediyoruz. Aksi takdirde bu hakaretleri yaparak kendi seviyesini ortaya koyanlar bunun bedelini hukuki yollarla ödemeye hazır olsun.Orhangazispor yönetiminin kafilemizi çok iyi ağırladığı ve bununla ilgili güzelliklerin konuşulduğu bir dönemde bir teknik adam tarafından yapılan bu seviyesiz açıklamalar bize göre Orhangazispor camiasına da saygısızlık olmuştur. Bu şahısa ve onun gibi düşünenlere tavsiyemiz,bundan sonra ne kulübümüzü ne de hocamızı ağızlarına dahi almasınlar. İnsanları ve camiaları birbirine kırdırtan bu provokatif anlayıştır. Bu çarpık zihniyet spor camiasına yakışmıyor.Futbol Federasyonu,TÜFAD ve ilgili birimler bu gibi durumlarda gereğini yapmalıdır" ifadelerine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2015, 18:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER