ÖZERDEM’DEN KULÜBÜMÜZE ZİYARET

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Spor Kuruluşları Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Şevket Özerdem,bazı etkinliklere katılmak üzere geldiği Diyarbakır’da kulübümüzü ziyaret etti. Yoğun bir gündemi olmasına rağmen Yeşil-Kırmızılı kulübü ihmal etmeyen Özerdem,kulüp binasındaki ziyarette Diyarbekirspor A.Ş Başkanı İhsan Yapıcı ve Teknik Direktör Namık Altunsoy’la bir süre sohbet ederek kulübün ve takımın çalışmaları hakkında bilgi aldı.

ÖZERDEM’DEN KULÜBÜMÜZE ZİYARET
 Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Spor Kuruluşları Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Şevket Özerdem,bazı etkinliklere katılmak üzere geldiği Diyarbakır’da  kulübümüzü  ziyaret etti. Yoğun bir gündemi olmasına rağmen Yeşil-Kırmızılı kulübü ihmal etmeyen Özerdem,kulüp binasındaki ziyarette Diyarbekirspor A.Ş Başkanı İhsan Yapıcı ve Teknik Direktör Namık Altunsoy’la bir süre sohbet ederek kulübün ve takımın çalışmaları hakkında bilgi aldı.
‘ÖZERDEM,DİYARBAKIR İÇİN ŞANSTIR’

Diyarbekirspor A.Ş Başkanı İhsan Yapıcı,deneyimli spor adamının Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda olmasının Diyarbakır ve bölge için şans olduğunu söyledi. Özerdem,”Şevket beyin sadece kapısı değil gönlü hemşerilerine açık. Büyük bir şevk ve istekle memleketine hizmet ediyor,bölgede sporun gelişmesi adına elinden gelen her şeyi yapıyor. Kulübümüze de bu noktada büyük katkısı var. Hepsinden önemlisi samimi ve içten,sorun çözmeye yönelik kararlı bir yapısı var. Böyle hemşerilerimizin önemli görevlerde olması kentimiz için büyük şanstır. İnşallah kendisi çok daha üst görevlere gelir. O zaman memlekete daha fazla katkısı olur” dedi.

‘MAKAM VE MEVKİ ÖNEMLİ DEĞİL’

15 yıl önce Diyarbakır’dan ayrılmasına rağmen ilişkilerinin devam ettiğini belirten Özerdem ise bölgede sporun gelişmesi için elinden geleni yapmaya çalıştığını söyledi.Özerdem,”Bazı spor tesislerini incelemek ve etkinliklere katılmak üzere geldim. 15 yıl önce bedenen ayrıldım ama ruhen her zaman memleketimle oldum. Bundan sonra da öyle olacak. Makam ve mevki hiç sorun değil. Önemli olan hizmet etmeye çalışmaktır. Bize imkanları sunan bakanlığımız,genel müdürlüğümüz ve devletimizdir. Biz sadece üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Diyarbekirspor’un kente katkısını da takdirle takip ediyoruz. Spora ve memlekete yapılan her katkı bizim için değerlidir. Bize ne düşerse seve seve yaparız” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2015, 13:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER