Özsoy’a Veto Geldi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, prensipte anlaştığı Serkan Özsoy’dan son anda vazgeçildi. Her konuda anlaşma sağlanan Serkan’ın transferi yaşının büyük olması ve gelen tepkiler üzerine donduruldu. Bu futbolcunun yerine savunmada daha genç isimlerin tercih edileceği kaydedildi.

Özsoy’a Veto Geldi
 Öte yandan Mert Somay’ın ‘Ailemin yaşadığı İstanbul dışında oynamak istemiyorum’ diyerek kesin tavrını koyduğu ve bu futbolcunun istenen bonservis bedelini getirerek takımdan ayrılacağı kaydedildi. Maddi konularda anlaşma sağlanamayan Kamil’in de başka bir takımla anlaşma aşamasında olduğu ifade edildi.

HAYRETTİN İLE KAYAPINAR KÜME DÜŞMÜŞTÜ

İç ve dış transfer çalışmalarını sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, kadrosunu deneyimli isimlerle takviye etmek istiyor. Dış transferde şu ana kadar sadece Caner Erdoğan’a imza attıran yönetim, son olarak geçen sezon Tokatspor’da forma giyen Emre Aktaş ve Ofspor’da oynayan Kayapınar Belediyespor’un küme düştüğü yıl kalesini koruyan kalecisi Hayrettin Çınar’ı gündemine aldı. Bu futbolcularla devam eden görüşmelerin olumlu sonuçlanması halinde bu isimlere imza attırılacağı kaydedildi.

DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2014, 14:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER