PAZAR HEYECANI

2.Lig ve 3.Lig’de 8.hafta maçları Pazar günü yapılacak. Diyarbakır ekipleri,Diyarbakır ve Kayseri’de kritik sınavlar verecek. Her iki takımın da amacı sahadan 3 puanla ayrılarak zirve yarışına devam etmek.

PAZAR HEYECANI
 2.Lig ve 3.Lig’de 8.hafta maçları Pazar günü  yapılacak. Diyarbakır ekipleri,Diyarbakır ve Kayseri’de kritik sınavlar verecek. Her iki takımın da amacı sahadan 3 puanla ayrılarak zirve yarışına devam etmek.

2.Lig Kırmızı Grup’ta liderin 7 puan gerisinde yer alan Amedspor, ligin alt sıralarında bulunan Kocaeli Birlikspor’u ağırlayacak.

Seyrantepe Stadı’nda oynanacak maçın başlama saati 14.00. Karşılaşmayı Hatay bölgesi hakemi Hamit Basık yönetecek.

 

KAYSERİ ERCİYES-DİYARBEKİRSPOR

3.Lig 2.Grup’ta çok iyi başlangıç yaptığı ligde son haftalarda düşüş gösteren Diyarbekirspor, Kayseri deplasmanında. Son  5 resmi maçında 2 beraberlik ve 3 yenilgi alarak galibiyeti unutan Diyarbekirspor’da önemli eksikler var.

Ankara Demirspor maçında gördüğü kırmızı karttan sonra 3 maç ceza alan Umut Dilek ile maçtan sonraki olaylara karıştığı için PFDK tarafından 2 maç ceza verilen Abdullah Çetin forma giyemiyor. Parmağı kırıldığı için son 2 maçta forma giyemeyen  kaleci Gökhan Yenigün bu maçta da takımdaki yerini alamayacak.

Kayseri Kadir Has Stadı Dış Sahası’nda saat 14.30’da başlayacak maçı Aksaray’dan hakem Volkan Okur yönetecek.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2017, 14:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER