PAZARSPOR’DAN KALECİ ONUR BİLGİN’İ TRANSFER ETTİK

Lokman Atakol ile her konuda anlaşmamıza rağmen kulübü Adana Demirspor’un izin vermemesi üzerine bu transferden vazgeçen Diyarbekirspor’umuz, 2.Lig ekiplerinden Pazarspor’un deneyimli kalecisi Onur Bilgin’i transfer etti. 2.Lig ekiplerinin tekliflerini geri çeviren Onur,”Diyarbekirspor’un vizyonu ve hedefleri eni etkiledi.” dedi.

PAZARSPOR’DAN KALECİ ONUR BİLGİN’İ TRANSFER ETTİK
 KALECİ ARAYIŞLARINDA MUTLU SON

Ceyhun Demircan’ın geçen sezondan kalan 6 maçlık cezası, Selçuk Aslan’ın ayrılması nedeniyle kaleci arayışlarına yönelen Diyarbekirspor’umuz bu arayışlarda mutlu sona ulaştı. Geçen sezon Pazarspor’un kalesini koruyan Onur Bilgin ile anlaşarak 2 yıllık sözleşme imzaladık. Bonservisi elinde olan ve 2.Lig’den bazı takımların kadrosuna katmak istediği 30 yaşındaki Onur, İstanbul’da onursal başkanımız Feyzi İlhanlı ile görüşme masasına oturdu. Anlaşma sağlanan Onur, kendisini Diyarekirspor’lu yapan imzayı attıktan sonra Bolu Esentepe’de devam eden takımımızın ikinci etap kamp çalışmalarına katıldı.

‘KALEYİ SAĞLAMA ALDIK’

Başkanımız Feyzi İlhanlı, başarı için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını söyledi. Teknik heyetin istediği transferleri yaptıklarını elirten İlhanlı,”Teknik heyetimiz bu ligleri iyi biliyor ve tanıyor. Tespit ettikleri oyuncuları transfer ettik. Lokman Atakol ile anlaştık,kulübü Adana Demirspor’un yönetiminden onay aldık ancak teknik direktörleri Osman Özköylü oyuncuyu bırakmak istemedi. Bu yüzden vazeçmek zorunda kaldık. Ceyhun gibi bu liglerin üstünde kaliteye sahip olan kalecimiz var. Ancak cezası nedeniyle 6 hafta oynamayacak. Bu yüzden deneyimli bir kaleci daha  almak zorunda kaldık.Onur’un kalitesi ve deneyimi ortada. İnşallah takımımızın başarısında pay sahibi olur.Maddi ve manevi olarak üzerimize düşeni yaptık,yapmaya devam ediyoruz ve yapacağız da.Halkımızın daha fazla takıma sahip çıkmasını istiyoruz.” dedi.

 

‘BÜYÜK BİR CAMİAYA GELDİM’

Büyük bir camiaya geldiğini anlatan Onur ise,”Diyarakır önemli mazisi olan ve futbolu seven bir şehir. Büyük bir camia ve bu camia başarıya hasret. Kulübün önemli hedefleri var. Bu ekibin içinde olmak heyecan verici. Bu yüzden diğer teklifleri geri çevirerek Diyarbekirspor’u terci ettim. Hepimiz için hayırlı olsun.” İfadelerini kullandı.

Futbola Trabzonspor’da başlayan Onur, daa sonra Marmarisspor,Orduspor,Kayseri Erciyesspor,Fethiyespor ve Pazarspor takımlarında oynadı.

 

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2015, 22:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER