PFDK’YI DEĞİL YÖNETİMİ VE TARAFTARI ELEŞTİRDİ

Amedspor Başkanı Edemen,PFDK’nın verdiği 21 bin TL’lik para cezası için TFF’yi suçlamak yerine özeleştiri yaptı. Edemen,”Maalesef bu cezanın sorumlusu bizleriz. Lütfen herkes kötü tezahürata engel olsun” dedi.

PFDK’YI DEĞİL YÖNETİMİ VE TARAFTARI ELEŞTİRDİ
 Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK),İstanbulspor maçına biletsiz seyirci alındığı için Amedspor’a 13 bin TL ve merdiven boşluklarının boş bırakılmadığı için de 8 bin TL olmak üzere 21 bin TL para cezası verdi. Kötü tezahürat nedeniyle de bu sezon iç sahadaki ilk eylem olduğu için ihtar cezası verildi.

Herkes kulübün cezaya sert tepki göstermesini bekliyordu ancak başkan Nurullah Edemen tam tersini yaptı. Edemen,cezaya neden olan olayların sorumlusunun kendileri ve sorumsuzca davranan taraftarlar olduğunu söyleyerek farklı bir profil çizdi.

‘5 TL VERMEK İSTEMEYENLER VAR’

Edemen,”Malesef Amed SF’ye yine ceza. Ama bu cezanın sorumlusu bizleriz bunun bilinmesi gerekir.Başta biz yönetim olarak, gişede satılan bileti kapı kontrolunde yırtmayıp tekrar satışa gönderen, karaborsaya satış için bilet gönderen ve daha sonra satılmadı diye kulübe iade eden, benim, onun, bunun adamı diye içeriye bir şekilde biletsiz alınan, 5 TL vermek istemeyip bedava girmeye çalışan, malesef fiziki koşulları uygun olmayan stad duvarının üstünden atlayarak içeriye giren bizler sorumluyuz.

‘HEP BERABER ENGEL OLALIM’

3.000 kişilik stada 4500 nasıl olurda girer diye sormak bile ayıp yani. İştte yukarıda yazdım nasıl olduğunu.Biz elimizden geldiğince bu usulsüzlüklere engel olacağız ve yapanlar hakkında gerekirse yasal işlem yapacağız.  Bunun bilinmesini isterim.Madem bu takım bu kentin ve bu halkın o zaman usule uygun ve bedel ödeyerek ve yanlışlara hep beraber karşı durarak katkı sunmalıyız takımımıza. Biz bu parayı bulmak için ne çabalar veriyoruz bütün yönetim ekibi olarak biliyormusunuz.

Kötü tezahürat ve küfür , sahaya atılan yabancı madde için lütfen ama lütfen hepimiz yanımızdakini kontrol edelim uyaralım ve yapmasına engel olalım.” dedi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2016, 13:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER