Plaka 21, Yönetici sayısı 21

Diyarbekirspor, kentin plakasına uygun olarak 21 kişilik yönetim oluşturdu.  Kulübün sponsoru Feyzi İlhanlı onursal başkan olurken, Turan İlgin ise kulüp başkanlığı görevine revam etti. Geçen sezon elde edilen şampiyonluğun ardında yeni bir heyecanla yola devam ettiklerini belirten Kulüp Başkanı Turan İlgin,”İyi bir yönetim oluşturduğumuzu düşünüyoruz. İnşallah şehrimize layık başarılara hep beraber imza atacağız” ifadelerini kullandı. Çorum maçından sonra yöneticiler 1 puanın sevincini yaşadı.

Plaka 21, Yönetici sayısı 21

Diyarbekirspor, kentin plakasına uygun olarak 21 kişilik yönetim oluşturdu.  Kulübün sponsoru Feyzi İlhanlı onursal başkan olurken, Turan İlgin ise kulüp başkanlığı görevine revam etti.

Geçen sezon elde edilen şampiyonluğun ardında yeni bir heyecanla yola devam ettiklerini belirten Kulüp Başkanı Turan İlgin,”İyi bir yönetim oluşturduğumuzu düşünüyoruz. İnşallah şehrimize layık başarılara hep beraber imza atacağız” ifadelerini kullandı.

Diyarbekirspor, bir yandan sportif olarak başarılı olup TFF 1.Lig’e yükselmenin hesaplarını yaparken diğer yandan yönetim kadrosuna takviyeler yaptı.

21 kişilik liste belirlemelerinin anlamlı olduğunu belirten Kulüp Başkanı Turan İlgin, herkesten ve her kesimden destek beklediklerini söyledi. İlgin,”Birbirinden değerli arkadaşlardan oluşturduğumuz yönetim ile inşallah başarılı şekilde yolumuza devam edeceğiz. Lig çıktıkça yükümüz artıyor. Herkesin desteğini istiyoruz. Bu maddi olur manevi olur. Bu takımın sahibi Diyarbakır halkıdır” dedi.

İŞTE YÖNETİMDE GÖREV DAĞILIMI

Onursal Başkan :Feyzi İlhanlı

Kulüp Başkanı :Turan İlgin

Futbol  Yatırımları A.Ş Başkanı :Rıdvan İlhanlı

Asbaşkan :İkram İlhanlı

2.Başkan :Veysi Avşar

Başkan Yardımcısı :Umut Öner

Başkan Yardımcısı Ve Futbol Şube Sorumlusu :Fatih Evran

Başkan Yardımcısı Ve Diyarbakır Bölge Sorumlusu :Hasan Çakar

Kaynaklardan Sorumlu Başkan Yardımcısı :Galip Göntoğar

Başkan Yardımcısı Ve Dış İşler Sorumlusu :Mehmet Ali Kurtar

Asbaşkan :Aziz Usun

Asbaşkan :Şehmus Yılmaz

Asbaşkan :Seyit Kutup Yıldırım

Asbaşkan :Hamit Sümer

Asbaşkan :Muhammet Hatipoğlu

Asbaşkan :Niko Kıran İlgin

Kulüp Danışmanı Ve Asbaşkan :Volkan Eser

Taraftarlardan Sorumlu Yönetici :Orhan Tuma

Store Ve Mağaza Sorumlusu Asbaşkan :Mehmet Şirin Akıncı

İletişim Ve Teknoloji Başkanı :Eymen Erkan

Kulüp Müdürü :Bünyamin Güzel

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER