PLAY-OFF DA GİDEBİLİR

Şampiyonluk şansı mücizelere bağlı olan Diyarbekirspor’un Play-Off’a kalması da tehlikede. 6.sıradaki takımla arasında sadece 3 puanlık fark var.

PLAY-OFF DA GİDEBİLİR
 Sezonun en önemli maçları arasında gösterilen karşılaşmada deplasmanda Darıca Gençlerbirliği’ne 4-0 gibi farklı sonuçla yenilen Diyarbekirspor, son 4 sezonda olduğu gibi bir kez daha 2.Lig’e doğrudan çıkma şansını mücizelere bıraktı. Bu sonuçtan sonra iki hafta önce göreve gelen teknik sorumlu Levent Kartop görevden ayrılırken,takımda moraller de yerle bir olmuş durumda. Liderle puan farkı 7’ye çıkarken,Play-Off da çantada keklik gibi görünmüyor. Statü gereği 2,3,4 ve 5.takımların Play-Off’a kalacağı grupta 6.sıradaki takımla Diyarbekirspor’un arasında sadece 3 puanlık fark var.

Takım Çöktü,Taraftar Tepkili

Yeni teknik direktörün kim olacağı bilinmezken,takımı Pazar günü Diyarbakır’da oynanacak Erokspor maçına antrenör Oktay Kahraman hazırlayacak. Dün başlayan hazırlıklarda futbolcuların psikolojik çöküntü içinde olduğu gözlendi.

Taraftarlardan ise isyan hareketi var. Sosyal medya üzerinde paylaşımlar yapan taraftarlar yönetimi,takımın toparlanması için radikal kararlar almaya çağırdı. Kötü tabloya kahrolduklarını belirten taraftarlar,futbol şubesinde gerekli değişiklikler yapılmaması halinde tepkilerinin çok daha sert olacağı mesajını verdi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2018, 11:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER