PLAY-OFF MAĞDURU KENT

Diyarbakır takımları,son 21 yılda 6'sı final olmak üzere 14 Play-Off kaybederek üst liglere çıkamadı. Son olarak Diyarbekirspor ve Amedspor'la yıkıldı.

PLAY-OFF MAĞDURU KENT

Diyarbakır’ın Play-Off ve finallerden üst liglere çıkamama geleneği devam ediyor. Kenti temsil eden takımlar bir kez daha makus talihi yenemedi,yine hüzün ve hüsran yaşandı.

1996’da Diyarbakırspor’un Ankara’da oynanan Süper Lig’e yükselme final maçında Zeytinburnuspor’a 1-0 yenilmesiyle başlayan kötü serüven bu hafta içinde Diyarbekirspor’un finalde,Amedspor’un da yarı finalde kaybetmesiyle devam etti.  Böylece Diyarbakır takımları 21 yılda 6’si final olmak üzere 14 Play-Off’ta başarısız olarak üst liglere çıkamadı.

 

TAM BİR YIKIM

Geçen hafta Sakaryaspor’a finalde yenilen Diyarbekirspor,son 4 sezonda 3 final ve 1 yarı final kaybetti. Amedspor da 27 yıllık tarihinde 1 final ve 3 yarı final kaybederek üst liglere çıkamadı. Daha önce Diyarbakırspor,2 final ve 4 yarı final kaybetmişti.

Geçen hafta Diyarbakır hem Diyarbekirspor hem de Amedspor’un kaybetmesiyle 3 gün içinde iki yıkım yaşadı. Diyarbakır için Play-Off’lar aşılması psikolojik olarak zor makus talih haline gelmiş durumda.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2017, 10:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER