RAKİP MUĞLASPOR, TEK HEDEF GALİBİYET

Şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbekirspor, bugün kendi sahasında oynayacağı Muğlaspor maçında 3 puandan başka sonucu aklından bile geçirmiyor. Taraftarlarının desteğiyle 3 puana uzanıp şampiyonluk yolunda önemli bir adım daha atmak istiyor. Seyrantepe Stadı'nda oynacak maç saat 13.00'da başlayacak.

RAKİP MUĞLASPOR, TEK HEDEF GALİBİYET
 Ya galibiyet ya galibiyet. Diyarbekirspor, bugün kendi sahasında Muğlaspor’la yapacağı karşılaşmada 3 puandan başka sonuç düşünmüyor. Puan kaybına tahammülü olmayan Diyarbekirspor, küme düşme potasına yaklaşan ve hafta içinde teknik direktör değişikliğine giderek bu göreve Ramazan Silin’i getiren Ege temsilcisini eli boş göndererek  zirveye biraz daha yaklaşmak istiyor. Cumartesi olmasına rağmen taraftarlardan büyük destek bekliyor,onların desteğiyle bu önemli engeli aşmanın daha kolay olacağını düşünüyor.

 

Tek Eksik Sezonu Kapatan Yusuf

Diyarbekirspor’da cezalı futbolcu yok. Anagold 24Erzincanspor maçında kırmızı kart gören Emrah Kiraz, 1 maçlık cezasını tamamladığı için kadroda yer alabilecek. Yeni Orduspor maçında çapraz bağları koptuğu için sezonu kapatan Yusuf Yağmur dışında eksik futbolcu bulunmazken, teknik heyetin iç saha olması nedeniyle hücüm ağırlıklı kadro ve taktikle takımı sahaya sürmesi bekleniyor.

Seyrantepe Stadı’nda saat 13.00’da başlayacak karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemi Aytaç Geçgel yönetecek.

 

Diyarbekirspor Evinde Ne Yaptı?

Diyarbekirspor, bu sezon kendi sahasında oynadığı 9 maçta 5 galibiyet,2 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 17 puan topladı. İç sahada rakip ağları 11 kez havalandıran Yeşil-Kırmızılı takım kendi kalesinde 8 gol gördü.

Muğlaspor ise deplasmanda 9 maç yaptı,2 galibiyet,2 beraberlik ve 5 yenilgi alarak hanesine 8 puan yazdırdı. Deplasmanda 8 gol atan Muğlaspor, rakip takımların 11 golüne engel olamadı
Diyarbekirspor, topladığı 36 puanla ligde 3.sırada yer alıyor. 23 puanı olan Muğlaspor ise küme düşme hattının 5 puan üzerinde bulunuyor.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2018, 09:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER