RAMAZAN TUGAY İLE ORHAN TUMA, AZRAİLLER GRUBUNDAN AYRILDILAR

Uzun yıllar Yeşil-Kırmızı renklerin aşkıyla yollara düşen, Diyarbakırspor tribünleri bir baştan bir başa ayağa kaldıran isimler olan başkan Ramazan Tugay ve 2.başkan Orhan Tuma Azrailler Grubu Yönetimine veda ettiler.

RAMAZAN TUGAY İLE ORHAN TUMA, AZRAİLLER GRUBUNDAN AYRILDILAR
 Azrailler Grubu Başkanlığını bırakan Ramazan Tugay, yaptığı açıklamada, gençlerin önünü açmak adına bu görevi bıraktıklarını belirttiler.

ALLAHA ISMARLADIK, YAŞASIN DİYARBAKIRSPOR

Yaklaşık 30 yıldır Diyarbakırspor Taraftarlar derneği yöneticiliği yapan Başkan Ramazan Tugay ve 2. Başkan Orhan Tuma yaptıkları açıklamada "Yıllardan beri büyük bir onurla ve gururla taşıdığımız bu bayrağı artık genç kardeşlerimize devretmek istiyoruz. Azrailler Grubundaki her birey bizim kardeşimiz, yoldaşımız, ailemizdir. Yıllarca beraber götürdüğümüz bu davayı kardeşlerimizle güzel birliktelikler yaşadık. Her zorluğu sırt sırta vererek aştık. Yeri geldi beraber aç kaldık, yeri geldi beraber ağladık, üzüldük, yeri geldi şampiyonluklar yaşadık.
Bunu yaparken de kimseye boyun eğmedik hep dik durduk. Biz bu kardeşlerimizle her zaman gurur duyduk. Çünkü onlar bizim davamızın neferleri oldular. Biz sadece başkanlık görevini bırakıyoruz. Her zaman ve her anda yine Diyarbakırsporlu olacak yine maçlara iştirak edeceğiz. Daima da kardeşlerimizin yanında Diyarbakırspor'un da hizmetinde olacağız. Bu asla bir ayrılık değildir. Aksine bu davayı güçlendirmektir önünü açmaktır. Tüm Diyarbakırspor taraftarına sevgilerimizi iletiyoruz. Bu uğurda çok büyük sevinçler yaşarken, büyük bedeller ödedik, büyük acılarda yaşadık, ama bu renkleri sevmekten, Diyarbakırsporlu olmakla hep gurur duyduk, ölene kadar Diyarbakırspor diyoruz. Şunu söylüyoruz, asla şahısların değil, halkın sahiplendiği bir Diyarbakırspor dileğiyle hoşçakalın. " Ramazan Tugay, yaptığı veda açıklamasının ardından gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü...

SİZİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ

Azrailler Grubu, Ramazan Tugay ve Orhan Tuma'nın görevlerini gençlere bırakmasının ardından Gruptan şu açıklama yapıldı: "Yıllardan beri bize ve Diyarbakırspor'a emek veren değerli büyüklerimiz, başkanlarımızı her zaman yad edeceğiz. Sizin Azrailler Grubu ve Diyarbakırspor üzerindeki emeklerinizi asla unutmayacağız. Kardeşleriniz her zaman sizin yanınızda ve sizleri çok seviyor. Sizlere teşekkür ediyor, minnet duyuyoruz."

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2015, 21:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
veysel kaya
veysel kaya - 8 yıl Önce

isabet olmuş bu karar bence yeterince sömürdünüz diyarbakırsporu yükünüzü aldınız gitme vakti inşallah yerinize temiz yürekli kişisel menfaatini düşünmeyen insanlar gelir

SIRADAKİ HABER