Sakatlar İyileşiyor

Spor Toto 3. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Diyarbakırspor’da sakat futbolculardan gelen iyi haberler yüzleri güldürdü. Ceyhun takımla çalışmalara başlarken, Akın ise düz koşularla antremana katıldı.Ligin 3. haftasında deplasmanda...

Sakatlar İyileşiyor
Spor Toto 3. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Diyarbakırspor’da sakat futbolculardan gelen iyi haberler yüzleri güldürdü. Ceyhun takımla çalışmalara başlarken, Akın ise düz koşularla antremana katıldı.

Ligin 3. haftasında deplasmanda oynanan Ankara Şekerspor maçından sonra sakatlanan ve yaklaşık 1.5 aydır sahalardan uzak olan solbek oyuncusu Akın Alkan ile 6. haftada Diyarbakır’da oynanan Kayseri Şekerspor karşılaşmasında sakatlanan sağbek oyuncusu Ceyhun Yazar’ın iyileştiği bildirildi. Son 2 haftada forma giyemeyen Ceyhun takımla idmanlara başlarken, 6 haftadır formasına hasret olan Akın’ın düz koşulara başladığı belirtildi. Ceyhun’un Kocaelispor maçı kadrosuna alınacağı ifade edilirken, Akın’ın ise bir hafta daha çalışarak eksiklerini gidermeye çalışacağı açıklandı.

Kocaelispor maçı hazırlıklarını sürdüren Yeşil-Kırmızılı takımın gidiş programı da belli oldu. Kafilenin Cumartesi günü uçakla İstanbul’a gidip oradan da Kocaeli’nin Gölcük ilçesine karayolu ile geçeceği açıklandı. Gölcük’teki bir otelde kamp yapacak olan takım, maçın oynanacağı pazar günü sabahı Kocaeli kent merkezine gideceği bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2013, 20:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER